Libnet.ro
UNICEF

11:45

Detinatorul drepturilor TV din Liga 1 pune presiune pentru reluarea campionatului

România Liberă România Liberă,
Detinatorul drepturilor TV din Liga 1 pune presiune pentru reluarea campionatului

Detinatorul drepturilor de televizare a partidelor din Liga I, EAD. RO Interactive, a trimis o notifi. continuă pe România Liberă

Decizie unanima a cluburilor italiene pentru reluarea sezonului din Serie A

Cele 20 de cluburi din Serie A au ajuns la o decizie unanima cu privire la dorinta de a incheia pe teren sezonul intrerupt din cauza pandemiei de coronavirus.

Tricou cu autografele capitanilor din Liga I, scos la licitatie pentru Crucea Rosie

Liga Profesionista de Fotbal LPF) a anuntat, vineri, ca a decis impreuna cu gruparile din Liga I scoaterea la licitatie a unui tricou semnat de toti cei 14 capitani de echipe din primul esalon, banii urmand sa revina Crucii Rosii.

Propunerea lui Dan Petrescu pentru reluarea Ligii 1

Antrenorul liderului din Liga 1 la momentul intreruperii cauzate de coronavirus are propria varianta pentru eventuala reluare a competitiei.

DOCUMENT Cum se incheie mediile elevilor. Masurile prevazute de Ministerul Educatiei pentru reluarea cursurilor

Ministerul Educatiei a aprobat masurile cu privire la reluarea cursurilor dupa incheierea starii de urgenta. Asa cum a declarat ministrul Educatiei, vor veni la scoala numai elevii din clasele a VIII-a si a XII-a, incepand cu 2 iunie, pentru a se pregati pentru examenele nationale. Vor fi maximum 10 elevi intr-o clasa, cu masca si manusi, iar clasele vor fi dezinfectate dupa fiecare grupa. Vezi in text cum se vor incheia mediile elevilor.

Cat au pierdut cluburile din Liga 1 pe fondul pandemiei de coronavirus

Fotbalul din Romania este suspendat la fel ca aproape in intreaga lume din cauza pandemiei de coroanvirus si oamenii implicati incep sa evalueze pierderile.

Gloria Buzau se retrage din liga nationala de rugby

Sport Club Municipal Gloria Buzau a anuntat ca echipa sa de rugby se retrage din SuperLiga CEC Bank,.

Ce masuri propun firmele IT din Romania catre Guvern pentru a trece peste criza economica

Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii, a trimis la solicitarea Guvernului Romaniei, un document care cuprinde trei pachete de masuri pentru contracararea efectelor crizei economice generata de pandemia de Covid-19 si transmite ca este pregatita sa contribuie prin implicarea unui grup de lucru specializat, care sa acopere inclusiv activitati necesare implementarii masurilor propuse.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )