Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ce masuri propun firmele IT din Romania catre Guvern pentru a trece peste criza economica

Hotnews Hotnews,
 Ce masuri propun firmele IT din Romania catre Guvern pentru a trece peste criza economica

Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii, a trimis la solicitarea Guvernului Romaniei, un document care cuprinde trei pachete de masuri pentru contracararea efectelor crizei economice generata de pandemia de Covid-19 si transmite ca este pregatita sa contribuie prin implicarea unui grup de lucru specializat, care sa acopere inclusiv activitati necesare implementarii masurilor propuse. continuă pe Hotnews

Firmele din UE afectate de pandemie ar putea obtine imprumuturi de pana la 5% din cifra lor de afaceri

Companiile din UE afectate de pandemia de coronavirus COVID-19) vor putea cere imprumuturi guvernamentale de pana la 5% din cifra lor de afaceri obtinuta in 2019, conform unei noi masuri propuse de Comisia Europeana, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

APMG, ARPIM si LAWG saluta deciziile pentru rezolvarea crizei medicamentelor din Romania

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR), Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente ARPIM) si Asociatia Local American Working Group LAWG) saluta deciziile importante si eforturile depuse de intreaga clasa politica pentru rezolvarea crizei medicamentelor din Romania. in ultimele zile, decidentii politici au adoptat doua masuri esentiale care sustin intr-un mod semnificativ asigurarea accesului pacientilor romani la medicamente, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Ministerul Mediului demareaza un studiu care sa arate care este populatia de ursi din Romania

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor supune dezbaterii publice Ordinul privind conditiile de acordare a derogarilor de la statutul de protectie pentru speciile de urs si lup, iar ministrul de resort, Costel Alexe, anunta ca, impreuna cu AFM, demareaza un studiu care sa arate o estimare mult mai exacta a populatiei de ursi din Romania.

3 asistente si o infirmiera de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus

3 asistente si o infirmiera care lucreaza in sectia de Terapie Intensiva de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus. Toate cele 4 angajate testate pozitiv lucrau pe aceeasi tura. Toti pacientii internati in sectia ATI au fost testati, iar rezultatele testelor sunt negative.

Aproape tot profitul Hidroelectrica va fi dat pe dividende. Cu ce vor fi facute investitiile cerute de Guvern pentru a relansa economia?

Pe de-o parte, Guvernul cere companiilor profitabile ale statului sa faca investitii, pentru a ajuta la relansarea economiei romanesti dupa pandemia de coronavirus. Pe de alta parte, aceleasi companii ale statului sunt obligate sa distribuie sub forma de dividende aproape tot profitul pe 2019, ramanand pentru investitii serioase mai nimic. Asa este cazul Hidroelectrica, actionarii urmand sa aprobe in sedinta AGA din 26 mai distribuirea a 90% din profitul de 1,38 miliarde lei.

Ne asteapta o criza alimentara? Ce spun oamenii de afaceri din Romania: Avem si noi scaderi de 20%

Intrebarea care sta pe buzele tuturor este Daca ne asteapta o criza alimentara in Europa. Au fost imagini din Spania, cu oamenii care dau buzna in magazine. Omul de afaceri Frank Timis a vorbit in exclusivitate, pentru Antena 3, a vorbit despre modul cum sunt gestionate lucrurile in Romania.

Editiadedimineata.ro: Medic si dramaturg, specialist in boli imunologice si autoimune, a depistat primul caz de SIDA din Romania

Consiliul local Craiova i-a atribuit titlul de Cetatean de onoare si o strada din oras ii poarta numele. in Bucuresti, pe cladirea in care a trait si a creat, a fost asezata o placa memoriala. Medic si dramaturg, Stefan Berceanu, membru post-mortem al Academiei Romane, s-a nascut la 26 septembrie 1914, la Macesu de Jos, judetul Dolj.

Turismul din Romania poate fi redeschis de la 1 iunie

Imediat dupa incetarea starii de urgenta in Romania, una dintre primele ramuri economice care ar put.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )