Libnet.ro
UNICEF

10:15

Un detinut din Romania a fost uitat in inchisoare, desi a fost eliberat conditionat

Antena3 Antena3,
Un detinut din Romania a fost uitat in inchisoare, desi a fost eliberat conditionat

Un detinut a fost uitat in inchisoare, desi a fost eliberat conditionat. De vina? O grefiera care nua comunicat minuta deciziei, si nici hotararea in extenso catre condamnat si nici nu a verificat. continuă pe Antena3

Rasturnare de situtie in cazul detinutului uitat in inchisoare, desi era eliberat conditionat. Cine este vinovat

Curtea de Apel Iasi a schimbat total sentinta in cazul grefierei acuzate de neglijenta in cazul unui condamnat tinut in inchisoare jumatate de an in plus, desi fusese eliberat conditionat.

Atentie! Pensiile din Romania care vor disparea, pana in 2021. Categoriile de pensionari afectate

Afla care sunt pensiile care vor disparea din Romania, pana in 2021. Exista o categorie actuala de pensii care va fi eliminata in urmatorii ani. Foarte multi romani se incadreaza in aceasta categorie de pensii si vor fi dezamagiticel putin viitorii pensionari, care nu vor mai beneficia de ea. Guvernul se joaca cu pensiile in [] .

Cum arata Mona Segall, omul de aur pe care Antena 1 l-a furat de la PRO TV! Este adorata de vedetele din Romania

Mona Segall este cea care a creat show-uri de exceptie pentr PRO TV pret de multi ani. Acum, aceasta a ajuns la trustul Antena 1, unde sigur va urma sa faca senzatie. Cum arata aceasta? Mona Segall, producatoarea de succes furata de Antena 1 de la PRO TV Mona Segall a produs unele din cele [] .

Patriarhul Daniel, despre relatia Stat-Biserica: Experienta ultimelor decenii din Romania este una de parteneriat social, mai precis de cooperare in folosul societatii in general

Patriarhul Daniel a afirmat, joi, ca experienta ultimelor decenii din Romania arata relatia dintre guverne si organizatiile religioase este una de parteneriat social, de cooperare in folosul societatii in.

RAPORT MEDIA FACT BOOK: Piata de media din Romania a crescut anul trecut cu 10%

Piata de media din Romania a crescut anul trecut cu 10% comparativ cu 2017, ajungand la 454 milioane de euro, iar pentru 2019 este estimat un avans de 7%, conform raportului Media Fact Book.

(P) Cea mai inalta cladire din Romania se construieste la Timisoara

In proiectul mixt Iulius Town Timisoara denumit anterior Openville) lucrarile avanseaza la cea mai inalta cladire din Romania, United Business Center 0 UBC 0). Cu dimensiuni ametitoare - 155 de metri, 27 de etaje, peste 52. 000 metri patrati suprafata.

Subiectele zilei: Presedintele incepe sa piarda referendumul pe care romanii tocmai l-au castigat; Care sunt cele mai bune universitati din Romania; Limita de poluare, depasita de patru ori la apele de suprafata din Nordul Capitalei, in Otopeni, Tunari s

Devine Romania pubela UE pentru 17 euro pe tona de deseuri arse? Romania este o destinatie ideala pentru incinerarea deseurilor, potrivit. Raport Freedom House: Libertatea presei, in declin in lumea intreaga. Libertatea presei este in declin in lumea intreaga, in contextul in care.

Ce taxe plateste o familie din Romania cu un copil si ce ar putea statul sa cumpere de acei bani, daca nu ar fi coruptie

Cati bani platesti tu la stat pe parcursul vietii si ce se intampla cu acesti bani? KPMG in Romania a publicat Povestea familiei, o analiza a costurilor fiscale care raspunde acestor intrebari intr-un mod cat mai practic si mai usor de.

Cati bani pierd afacerile din Romania din cauza fake-urilor si pirateriei

In Romania, pierderile anuale cauzate de contrafacere si piraterie sunt estimate la 5,5 miliarde de lei, echivalentul a 17,2% din vanzarile din 11 sectoare comerciale, potrivit EUIPO - Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2552 seconds )