Libnet.ro
UNICEF

10:45

Detinutii inchisi in conditii necorespunzatoare vor primi compensatii financiare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Detinutii inchisi in conditii necorespunzatoare vor primi compensatii financiare

Ministerul Justitiei intentioneaza sa introduca prin lege acordarea unor compensatii financiare pentru detinutii care au executat pedepse in conditii necorespunzatoare, posibilitatea adoptarii acestei masuri fiind prevazuta in Calendarul de masuri 2018-2024 pentru solutionarea supra-aglomerarii carcerale, aprobat ieri de Guvern. continuă pe Ziarul Bursa

Compensatii financiare pentru detinutii inchisi in conditii necorespunzatoare si care nu obtin zile castig

Ministerul Justitiei intentioneaza introducerea in lege a acordarii unor compensatii financiare pentru detinutii care au executat pedepse in conditii necorespunzatoate, posibilitatea adoptarii acestei masuri fiind prevazuta in Calendarului de masuri 2018 - 2024 pentru solutionarea supra-aglomerarii carcerale si a conditiilor de detentie care a fost aprobat miercuri de Guvern.

Actionarii isi vor primi dividendele aferente exercitiului financiar 2016

Actionarii Transilvania Broker de Asigurare vor primi, de astazi, dividendele aferente exercitiului financiar 2016, conform unui anunt al Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Detinutii vor fi despagubiti financiar daca au fost tinuti in conditii necorespunzatoare

Detinutii vor fi despagubiti financiar daca au fost tinuti in mizerie. Ministerul Justitiei si-a propus ca termen pentru realizarea acestei masuri primul semestru din acest an, ea fiind prevazuta.

Absolventii care isi continua studiile nu vor primi indemnizatie de somaj

Absolventii care, la data solicitarii somajului, au fost admisi sau urmeaza cursurile urnei forme de invatamant nu vor beneficia de indemnizatie de somaj, dupa intrarea in vigoare a unor modificari la Legea somajului. Asa arata AJOFM Ilfov, potrivit Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )