Libnet.ro
UNICEF

11:15

Detinutul Dan Voiculescu a fost scos din inchisoare si internat la Spitalul Universitar

România Liberă România Liberă,
Detinutul Dan Voiculescu a fost scos din inchisoare si internat la Spitalul Universitar

Omul de afaceri Dan Voiculescu a fost scos din penitenciar pentru a fi internat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, au declarat, vineri, surse medicale. continuă pe România Liberă

Dan Voiculescu a fost internat sub paza la Spitalul Universitar, urmand sa fie supus unei interventii chirurgicale

Dan Voiculescu a fost internat vineri dupa-amiaza sub paza la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, urmand sa fie supus unei interventii chirurgicale, afirma surse medicale, potrivit News. ro.

Fosta judecatoare Camelia Bogdan, cea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu, s-a prezentat la DNA

Camelia Bogdan, judecatoarea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu la 10 ani inchisoare in dosarul ICA, s-a prezentat miercuri la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiata in legatura cu plangerea pe care a depus-o dupa ce a fost exclusa din magistratura.

Dan Voiculescu, internat la Spitalul Universitar

Dan Voiculescu este internat la Spitalul Universitar de Urgenta din Capitala, in urma unei ocluzii intestinale. Omul de afaceri a fost initial consultat la un spital aflat in subordinea Ministerului Afacerilor Interne, relateaza digi24. ro.

Dan Voiculescu, internat sub paza la Spitalul Universitar. Surse medicale: Omul de afaceri ar putea fi operat

Dan Voiculescu este internat la Spitalul Universitar de Urgenta din Capitala, in urma unei ocluzii intestinale. Omul de afaceri a fost initial consultat la un spital aflat in subordinea Ministerului Afacerilor Interne.

Dan Voiculescu, dus de URGENTA la spital

Dan Voiculescu a fost internat de urgenta la Spitatul Universitar din Bucuresti. Mogulul ar fi fost preluat in stare grava de catre medici. Potrivit stiripesurse. ro, Voiculescu este suspect de ocluzie.

Tribunalul Bucuresti decide definitiv, astazi, daca omul de afaceri Dan Voiculescu poate fi eliberat conditionat

Magistratii Tribunalului Bucuresti decid, marti, daca Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, poate fi liberat conditionat, hotararea urmand sa fie definitiva. in prima instanta, decizia a fost de liberare conditionata a omului de afaceri.

Instanta a amanat pentru 18 iulie decizia privind eliberarea conditionata a omului de afaceri Dan Voiculescu

Magistratii Tribunalului Bucuresti decid, marti, daca Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, poate fi liberat conditionat, hotararea urmand sa fie definitiva. in prima instanta, decizia a fost de liberare conditionata a omului de afaceri.

Verdictul pentru Dan Voiculescu, amanat pentru 18 iulie

ACTUALIZARE 12:50 Magistratii Tribunalului Bucuresti au amanat, astazi, pentru 18 iulie decizia privind eliberarea conditionata a omului de afaceri Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul ICA. in prima instanta, decizia a fost de eliberare conditionata a omului de afaceri.

Instanta decide definitiv, marti, daca omul de afaceri Dan Voiculescu poate fi eliberat conditionat

Magistratii Tribunalului Bucuresti decid, marti, daca Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, poate fi liberat conditionat, hotararea urmand sa fie definitiva. In prima instanta, decizia a fost de liberare conditionata a omului de afaceri, scrie news. ro.

Instanta a amanat pentru 18 iulie decizia privind eliberarea conditionata a lui Dan Voiculescu

Tribunalul Bucuresti a amanat, marti, pentru 18 iulie pronuntarea privind contestatia DNA la decizia Judecatoriei de liberere conditionata in cazul lui Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani inchisoare pentru privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare ICA), potrivit news. ro. Avocatul acestuia a sustinut ca omul de afaceri nu a platit prejudiciul deoarece are averea sechestrata, iar ANAF nu a vandut niciun imobil pentru a recupera paguba.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )