Libnet.ro
UNICEF

07:15

Fosta judecatoare Camelia Bogdan, cea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu, s-a prezentat la DNA

România Liberă România Liberă,
Fosta judecatoare Camelia Bogdan, cea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu, s-a prezentat la DNA

Camelia Bogdan, judecatoarea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu la 10 ani inchisoare in dosarul ICA, s-a prezentat miercuri la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiata in legatura cu plangerea pe care a depus-o dupa ce a fost exclusa din magistratura. continuă pe România Liberă

Camelia Bogdan, la DNA in urma plangerii sale privind decizia de excludere din magistratura

Camelia Bogdan, judecatoarea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, a ajuns la DNA, azi dupa-amiaza, pentru a fi audiata in urma plangerii sale privind excluderea din magistratura.

Camelia Bogdan, la DNA in urma plangerii sale privind decizia de excludere din magistratura

Camelia Bogdan, judecatoarea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, a ajuns la DNA, miercuri dupa-amiaza, pentru a fi audiata in urma plangerii sale privind excluderea din magistratura.

Camelia Bogdan, audiata la DNA intr-un dosar impotriva CSM

Alessandra Stoicescu a prezentat in emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, cazul CamelieiBogdan, judecatoarea care a fost suspendata din magistratura pentru ca a luat bani de la una.

MI S-A CERUT SA-I DENUNT PE LIVIU DRAGNEA SI PE ... FOSTA SEFA AEP, DECLARATIILE BOMBA CARE SCHIMBA TOTUL iN ROMANIA (VIDEO)

Fosta sefa AEP, Ana Maria Patru face declaratii grave la adresa procurorilor. Aceasta declara intr-un interviu pentru EVZ ca a fost pusa de procurori sa faca denunturi impotriva lui Liviu Dragnea s.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )