Libnet.ro
UNICEF

15:45

Te Deum in bisericile ortodoxe de Ziua Nationala a Romaniei

Adevărul Adevărul,
Te Deum in bisericile ortodoxe de Ziua Nationala a Romaniei

De Ziua Nationala a Romaniei, duminica, 1 decembrie 2019, dupa Sfanta Liturghie, in catedralele eparhiale, bisericile parohiale si manastiresti din tara si strainatate, precum si in paraclisele scolilor de teologie ortodoxa va fi oficiata slujba de Te Deum pentru eroii neamului romanesc, care prin jertfa lor au infaptuit unitatea nationala a romanilor in anul 1918. continuă pe Adevărul

Ce programe speciale a pregatit TVR de Ziua Nationala a Romaniei FOTO

Retrospectiva a celor mai importante evenimente din ultimii 30 de ani, parade militare, editii speciale ale emisiunilor Vedeta populara, Politica si delicateturi, Garantat 100%, Izolati in Romania, sunt cateva dintre programele pregatite de TVR 1 pentru Ziua Nationala a Romaniei.

FOTO VIDEO Centrul Bacaului, animat de elevii de la Scoala Gimnaziala Mihail Sadoveanu. Ei au dat tonul distractiei de Ziua Nationala a Romaniei

Sute de elevi, alaturi de dascalii lor, au marcat intr-un mod inedit, in centrul orasului, Ziua de 1 Decembrie, sarbatoarea nationala a Romaniei.

Spectacol pirotehnic spectaculos la Alba Iulia de Ziua Nationala a Romaniei. Cati bani va cheltui Primaria

Primaria Alba Iulia va cheltui 38. 000 de lei, fara TVA, pentru spectacolul de artificii ce va avea loc in ziua de 1 decembrie 2019, cu ocazia sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei.

Ce se intampla la Focsani, de Ziua Nationala a Romaniei. Fasolea si carnatii, vedetele sarbatorii

Pentru sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei, pe 1 Decembrie, Primaria si Consiliul Local Focsani vor aloca de la buget suma de 80. 000 de lei.

Ziua Nationala a Romaniei in orasele din judet. Deva si Hunedoara concureaza la festivitati

Cele mai ample festivitati dedicate Zilei Nationale a Romaniei in judetul Hunedoara vor avea loc in Deva si in Hunedoara.

Concert-eveniment de Ziua Nationala a Romaniei:Nicolae Moldoveanu si Cadmiel Botac la Sala Radio

In continuarea traditiei anuale stabilite in stagiunea Salii Radio,vineri, 29 noiembrie 19. 00), va avea locconcertul-eveniment dedicat Zilei Nationale a Romaniei. De aceasta data, doi mari muzicieni ce poarta, prin succesele lor, numele tarii peste hotare, sunt invitatii speciali ai serii.

Programul complet al evenimentelor care vor avea loc la Galati de Ziua Nationala a Romaniei

Evenimentele oficiale, organizate de Prefectura si Garnizoana Galati, vor fi completate cu o serie de spectacole de teatru si concerte folclorice puse la dispozitia galatenilor de Primaria municipiului si de institutiile culturale subordonate.

Militarii Romaniei din teatrele de operatii, mesaje emotionante pentru romanii de pretutindeni: Ziua Nationala sa aprinda in inimile tuturor mandria de a fi roman Nici partenerii nu ne-au uitat (VIDEO)

Romanii de pretutindeni aniverseaza, duminica, Ziua Nationala, cand se implinesc 101 ani de la Marea Unire si, implicit, de la formarea statului unitar national. Acest prilej a scos in lumina o serie.

Armata Romana se pregateste pentru Ziua Nationala: Repetitiile pentru parada de 1 Decembrie sunt in toi (VIDEO)

Armata Romana a inceput repetitiile pentru parada dedicata Zilei Nationale de 1 Decembrie, cand Romania aniverseaza 101 ani de la Marea Unire si, implicit, de la formarea statului unitar national. Ca in.

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, mesaj de Ziua Nationala a Romaniei: Relatiile dintre tarile noastre sunt in continua ascensiune. Romania a fost si ramane partenerul nostru strategic

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in contextul in care a partidipat la receptia oferita de Ambasada tarii noastre la Chisinau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )