Libnet.ro
UNICEF

10:00

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, mesaj de Ziua Nationala a Romaniei: Relatiile dintre tarile noastre sunt in continua ascensiune. Romania a fost si ramane partenerul nostru strategic

B1 B1,
Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, mesaj de Ziua Nationala a Romaniei: Relatiile dintre tarile noastre sunt in continua ascensiune. Romania a fost si ramane partenerul nostru strategic

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in contextul in care a partidipat la receptia oferita de Ambasada tarii noastre la Chisinau. continuă pe B1

Alexandru Stoianoglo, noul procuror general al Republicii Moldova. Igor Dodon: Este un moment mult asteptat de catre societate

Fostul deputat democrat Alexandru Stoianoglo este noul procuror general al Republicii Moldova. Igor Dodon a semnat decretul prin care candidatura desemnata de Consiliului Superior al Procurorilor pentru sefia Procuraturii Generale a fost numita in functie.

Cutremur cu morti si raniti in Albania. Igor Dodon a transmis condoleante

Un cutremur cu magnitudinea de 6,4 a zguduit marti, 26 noiembrie, Albania fiind cel mai puternic seism produs in tara in ultimii 20 de ani. Presa scrie despre 15 decedati si peste 600 de raniti in urma seismului. Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a transmis un mesaj de condoleante omologului sau albanez, Ilir Meta, transmite IPN.

Igor Dodon a lansat cinci propuneri noului procuror general

Presedintele Igor Dodon a lansat cinci propuneri procurorului general, Alexandr Stoianoglo, care a depus astazi, 29 noiembrie, juramantul. Printre acestea se numara eradicarea coruptiei din sistem, neadmiterea implicarii politicului in activitatea institutiei, precum si investigarea cu succes a dosarelor de rezonanta, transmite IPN.

Vladimir Cebotari: Nu sunt convins ca Stoianoglo este cel pe care si l-ar dori Igor Dodon la sefia Procuraturii

Deputatul democrat Vladimir Cebotari declara ca are impresii bune despre candidatul inaintat presedintelui Igor Dodon de catre Consiliul Superior al Procurorilor la sefia Procuraturii Generale, Alexandr Stoianoglo, transmite IPN.

Maia Sandu, despre desemnarea lui Alexandr Stoianoglo la functia de procuror general: Igor Dodon a preferat un om din sistem

Lidera PAS, ex-premierul Maia Sandu, considera ca prin desemnarea fostului deputat PDM Alexandru Stoianoglo la functia de procuror general rezulta ca Igor Dodon a preferat un om din sistem. Prim-ministra spune ca acest fapt mai inseamna ca intre socialisti si democrati a existat un targ.

Reorientarea Republicii Moldova catre Rusia, analizata de Reuters: Premierul Chicu ia in calcul suspendarea acordului cu FMI, dupa ce a negociat un imprumut enorm din Rusia

Noul premier al Republicii Moldova, Ion Chicu, a indicat ca exista posibilitatea de a intrerupe cooperarea cu Fondul Monetar International, la o zi distanta de momentul in care anunta ca negociaza un.

Te Deum in bisericile ortodoxe de Ziua Nationala a Romaniei

De Ziua Nationala a Romaniei, duminica, 1 decembrie 2019, dupa Sfanta Liturghie, in catedralele eparhiale, bisericile parohiale si manastiresti din tara si strainatate, precum si in paraclisele scolilor de teologie ortodoxa va fi oficiata slujba de Te Deum pentru eroii neamului romanesc, care prin jertfa lor au infaptuit unitatea nationala a romanilor in anul 1918.

Militarii Romaniei din teatrele de operatii, mesaje emotionante pentru romanii de pretutindeni: Ziua Nationala sa aprinda in inimile tuturor mandria de a fi roman Nici partenerii nu ne-au uitat (VIDEO)

Romanii de pretutindeni aniverseaza, duminica, Ziua Nationala, cand se implinesc 101 ani de la Marea Unire si, implicit, de la formarea statului unitar national. Acest prilej a scos in lumina o serie.

Ei sunt cei opt finalisti in concursul 1 Romania. Competitia care da glas romanilor, de Ziua Nationala, la Antena 3

1Romania. Duminica, de Ziua Nationala, Antena 3 organizeaza a patra editie a concursului 1Romania, cea mai frumoasa competitie care aduce ideile dumneavoastra in prim-plan. 1Romania. intr-un.

Concursul care da glas romanilor de Ziua Nationala. 1 Romania, cea mai frumoasa competitie de idei. Povestea Cristinei Balauca

1Romania. Duminica, de Ziua Nationala, Antena 3 organizeaza a patra editie a concursului 1Romania, cea mai frumoasa competitie care aduce ideile dumneavoastra in prim-plan. 1Romania. intr-un.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )