Libnet.ro
UNICEF

19:15

Deutsche Welle: Este oare coronavirusul din Germania adus din Balcani?

Hotnews Hotnews,
 Deutsche Welle: Este oare coronavirusul din Germania adus din Balcani?

Ruta balcanica a virusului; Familia din Dortmund a adus virusul dintr-o vacanta in Serbia; Virusul vine in Germania din aceste tari s. a. Acestea sunt doar cateva din titlurile intalnite in presa germana. Provine oare virusul cu adevarat din Balcani?, potrivit Deutsche Welle. continuă pe Hotnews

Kremlinul se declara multumit de retragerea soldatilor americani din Germania

Administratia Vladimir Putin s-a declarat multumita, azi, de hotararea presedintelui SUA, Donald Trump, de reducere a efectivelor militare americane din Germania.

Kremlinul se declara multumit de retragerea soldatilor americani din Germania

Administratia Vladimir Putin s-a declarat multumita, vineri, de hotararea presedintelui SUA, Donald Trump, de reducere a efectivelor militare americane din Germania, relateaza Mediafax.

151 de romani, pozitivi cu coronavirus la o ferma din Germania

Ministerul Afacerilor Externe a transmis, joi, ca 151 de lucratori romani de la ferma din regiunea Dingolfing-Landau, Germania, au fost testati pozitiv pentru COVID-19, transmite Agerpres. ro.

MAE: 16 romani depistati cu Covid-19 la o ferma din Germania

Ministerul Afacerilor Externe MAE, n. r. ) a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca 16 romani au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus la o ferma din localitatea Julich, landul Renania de Nord-Westfalia,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )