Libnet.ro
UNICEF

14:00

Deutsche Welle: Klaus Iohannis, reactie ambigua dupa protestele anti-defrisare

B1 B1,
Deutsche Welle: Klaus Iohannis, reactie ambigua dupa protestele anti-defrisare

Presedintele Klaus Iohannis este criticat pentru pozitia ambigua legata de problema defrisarilor. Jurnalistii de la Deutsche Welle scriu ca seful statului ar fi trebuit sa spuna care este viziunea sa legata. continuă pe B1

Deutsche Welle il critica pe Klaus Iohannis pentru legea Big Brother: Asistam la un veritabil tur de iluzionism. Proiectul normativ este mai intruziv decat cele anterioare invalidate de CCR

Jurnalistii de la Deutsche Welle il critica pe Klaus Iohannis pentru legea Big Brother, spunand ca proiectul normativ, mediat de actualul sef al statului, este mai intruziv decat cele anterioare invalidate de.

ANALIZA Ce a declansat protestele pentru salvarea padurilor si cum a ajuns Klaus Iohannis sa fie considerat dusmanul tarii

Defrisarea padurilor a devenit de cateva luni un subiect major pe agenda publica. Discutiile au pornit de la un proiect de modificare a Codului Silvic, proiect al PSD, care - pe langa unele prevederi foarte bune - lasa cateva portite pentru nereguli majore, precum defrisarea fara discernamant daca ai in proprietate sub 10 hectare de padure. Cum Klaus Iohannis a refuzat sa promulge proiectul si l-a retrimis la Parlament, PSD a inceput - cand voalat, cand direct - sa il lege pe Iohannis de numele companiei austriece Holzindustrie, cel mai mare jucator pe piata prelucrarii lemnului. Cum a intrat Iohannis in gura PSD, care sunt motivele reale de protest fata de actuala situatie si ce urmeaza in plan legislativ?Citeste o analiza HotNews. ro.

Victor Ponta, dupa ce Klaus Iohannis l-a criticat pentru vizita recenta din tarile arabe: Trebuia sa pun eu mana pe telefon

Premierul Victor Ponta a acceptat o afirmat luni seara ca la urmatoarea vizita pe care o va efectua in strainatate va pune mana pe telefon personal pentru a-l anunta pe presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului l-a acuzat recent ca a mers intr-un turneu in tarile arabe pe cont propriu.

Discursul lui Klaus Iohannis la receptia oferita cu prilejul Zilei Europei: Romania este o sursa de stabilitate si democratie intr-o regiune complicata. / Adoptarea euro reprezinta cel mai important proiect de tara dupa aderarea la UE

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, sambata, in discursul rostit cu ocazia receptiei oferite cu prilejul Zilei Europei, ca Romania este o sursa de stabilitate si democratie intr-o regiune complicata, un partener angajat in sustinerea statului de drept, in apararea libertatii fundamentale si in promovarea economiei de piata. Seful statului a subliniat si faptul ca Adoptarea monedei unice euro reprezinta, fara indoiala, cel mai important proiect de tara dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. Aderarea la zona euro impune, insa, o pregatire serioasa si un efort sustinut si bine coordonat in urmatorii ani din partea tuturor actorilor relevanti - politici, guvernamentali, bancari. Iohannis a mai tinut sa sublinieze ca Am convingerea ca, in scurt timp, vom face pasi semnificativi pentru a deveni membri ai Spatiului Schengen.

Se lasa linistea la Palatul Cotroceni: Nimeni nu vrea sa ocupe postul de purtator de cuvant al lui Iohannis, ramas vacant dupa demisia Tatianei Niculescu Bran

Se lasa linistea de tot la Cotroceni. La trei saptamani de la plecarea Tatianei Niculescu Bran din functia de purtator de cuvant a lui Klaus Iohannis, nu s-a gasit inca inlocuitor. Surse apropiate.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Regalitatii: 10 Mai este o zi profund legata de statalitatea romaneasca

Presedintele Klaus Iohannis a scris duminica, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, despre Ziua Regalitatii, o zi profund legata de statalitatea romaneasca. Iohannis a explicat ca ziua de 10 mai o.

O noua gafa a lui Klaus Iohannis: Presedintele nu cunoaste regulamentul Consiliului Superior al Magistraturii

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, luni, Consiliului Superior al Magistraturii stenogramele sedintei in care a fost audiat Daniel Constantin Horodniceanu pentru postul de sef al DIICOT. Seful statului a cerut.

Ambasadorii propusi de Klaus Iohannis, audiati in Comisiile de politica externa din Parlament

Ambasadorii propusi de Klaus Iohannis vor fi audiati marti in Comisiile de politica externa reunite din Parlament, informeaza B1 TV. Primii care vor trebui sa raspunda intrebarilor alesilor sunt Mihnea.

Klaus Iohannis cere CSM documentele prin care s-a avizat numirea lui Horodniceanu pentru sefia DIICOT

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a cerut CSM stenograma sedintei in care a fost intervievat candidatul propus de ministrul Justitiei la sefia DIICOT, Daniel-Constantin Horodniceanu, dar si documentele avute in vedere in adoptarea Hotararii prin.

Romanul condamnat la moarte ii multumeste presedintelul Klaus Iohannis pentru implicarea in cazul sau

Romanul condamnat la moarte in Malaezia pentru trafic de droguri ii multumeste presedintelul Klaus Iohannis pentru toate demersurile facute pentru el. Ionut Gologan si-a sunat avocatul pe care l-a rugat sa.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )