Libnet.ro
UNICEF

22:30

Deviza cu care PNL, USR si PLUS intra in campanie: Dreapta moderna pro-europeana s-a unit!

România Liberă România Liberă,
Deviza cu care PNL, USR si PLUS intra in campanie: Dreapta moderna pro-europeana s-a unit!

Liberalii si progresistii si-a prezentat oficial candidatii comuni la alegerile locale pentru Primar. continuă pe România Liberă

Cutremur in PSD Prahova: Iulian Dumitrescu, candidatul Aliantei PNL USR PLUS pentru sefia Consiliului Judetean

Prahova devine primul judet din Romania in care PNL, USR si PLUS au constituit o alianta pentru alegerile locale din 27 septembrie. Cele trei formatiuni vor intra in cursa cu liste comune pentru posturile de.

Gabriela Firea, prima reactie dupa alianta PNL-USR-PLUS: Dezgust pentru manipularea pe care o practica

Gabriela Firea a avut prima reactie, printr-o postare pe Facebook, dupa prezentarea candidatilor comuni PNL-USR-PLUS pentru Primaria Capitalei si primariile de sector. Actualul primar general a scris ca daca nu ar fi de ras, ar fi chiar de plans.

Surse. O noua piedica in negocierile PNL-USR-PLUS. Vlad Voiculescu a cerut autonomie ca viceprimar al Capitalei

PNL si Alianta USR-PLUS nu reusesc sa incheie protocolul privind colaborarea, pe viitor, in Consiliul General al Capitalei. in timp ce PNL a creionat un protocol bazat pe principii, Vlad Voiculescu a cerut, concret, autonomie ca viceprimar, sustin surse politice pentru Adevarul. Mai exact, Vlad Voiculescu a cerut cateva domenii, printre care si sanatatea, unde sa aiba putere totala de decizie. PLUS a mai solicitat viceprimari la sectoarele 5 si 6.

Protocolul PNL-USR-PLUS: ce contine documentul si care sunt termenii colaborarii

Dorinta comuna a reprezentantilor PNL, USR si PLUS, de a schimba fundamental administratia din Bucur.

Surse. Acord final. Cine sunt candidatii comuni PNL-USR-PLUS la Capitala. Supriza PNL pentru Sectorul 3. PMP e pe dinafara

PNL si Alianta USR-PLUS au ajuns vineri noaptea la un acord final in privinta candidatilor comuni in Bucuresti. Potrivit surselor Adevarul, la Sectorul 3, PNL l-a aruncat in lupta cu Robert Negoita pe Adrian Moraru, consilierul ministrului Muncii Violeta Alexandru. PMP nu a mai fost cooptat in alianta dreptei pe Bucuresti, prin urmare Traian Basescu se pregateste sa candideze la Primaria Capitalei si va rupe din voturile lui Nicusor Dan.

VIDEO PNL si USR-PLUS au anuntat oficial candidatii comuni la Capitala. Orban: Dreapta moderna pro-europeana s-a unit Barna: Cine nu sustine aceasta unitate a dreptei o sustine, de fapt, pe Gabriela Firea

PNL si alianta USR-PLUS si-a prezentat oficial sambata dupa-amiaza candidatii comuni la alegerile locale pentru Capitala. La Primaria Generala va fi sustinut Nicusor Dan, in timp ce la sectoare PNL si USR-PLUS si-au impartit primariile 3 la 3. Viceprimar din partea USR-PLUS va fi Vlad Voiculescu.

VIDEO Primul judet din Romania unde PNL, USR si PLUS au batut palma pentru alianta la alegerile locale: Un compromis politic

Prahova este primul judet din Romania in care USR, PLUS si PNL au constituit o alianta pentru alegerile locale programate in 27 septembrie, au anuntat joi cele trei partide, care spun ca vor castigarea unei majoritati absolute in Consiliul Judetean si se vor sustine reciproc pentru primariile unor localitati, insa nu si pentru Primaria Ploiesti. in timp ce presedintele USR Prahova catalogheaza alianta drept un compromis politic si o decizie greu de luat, liderul PNL Prahova sustine ca alianta a luat fiinta pentru ca semnatarii ei iubesc judetul Prahova.

UPDATE PNL si USR-PLUS au batut palma pentru Bucuresti intelegerea cu PMP ramane in aer

Pe ultima suta de metri PNL si USR-PLUS au ajuns la o intelegere pentru candidaturi comune la sectoarele din Bucuresti. Daca initial, parea ca s-a batut palma si cu PMP, acest lucru a picat, USR-PLUS nefiind de acord sa cedeze o primarie catre partidul lui Eugen Tomac. Singura varianta ar fi ca PNL sa faca acest lucru, insa o asemenea decizie nu ar fi tocmai agreata,. Discutiile vor continua si joi la nivelul conducerii partidelor.

Firea despre acordul dintre PNL si USR-PLUS: O tranzactie politica murdara. Au jucat pacanele, noaptea, la Guvern

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a reactionat, pe Facebook, fata de acordul la care au ajuns PNL si USR-PLUS cu privire la candidaturile comune pentru Bucuresti, sustinand ca acesta reprezinta o tranzactie politica murdara.

PNL si USR-PLUS au semnat protocolul aliantei dreptei pentru Bucuresti. Candidat-surpriza la sectorul 3 PMP scos din joc

PNL si USR-PLUS au semnat, la finalul unor negocieri care au durat pana la 3 dimineata, protocolul pentru alianta dreptei in Bucuresti. Potrivit surselor HotNews. ro, primariile vor fi impartite 3 la 3, viceprimarii sunt si ei de la fiecare formatiune, iar listele de consilieri locali si generali vor fi separate. Liberalii au venit cu o propunere-surpriza pentru primaria sectorului 3. Este vorba de Adrian Moraru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )