Libnet.ro
UNICEF

07:00

Dexonline.ro sau DEX-ul din biblioteca? Care sunt diferentele (P)

România Liberă România Liberă,
Dexonline.ro sau DEX-ul din biblioteca? Care sunt diferentele (P)

Exista doua tipuri de vorbitori de limba romana. Aceia care vorbesc si scriu in romana si aceia care vorbesc si scriu corect in romana. Cea de-a doua categorie a auzit cu siguranta de DEX, cel mai complex dictionar explicativ al limbii romane. Si nu doar ca au auzit, insa oamenii acestia chiar verifica acele cuvinte pe a caror definitie nu o stiu sau de a caror forma de plural nu sunt siguri, de exemplu. continuă pe România Liberă

Adevaruri ascunse ale zodiacului. Care sunt cele mai mari defecte, in functie de zodie

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, care sunt cele mai maridefecte ale zodiilor. Berbec - nu stralucesc in profesie. Sunt mari.

Temperaturile trec tot mai des de 52-53 de grade. Care sunt cele mai fierbinti locuri de pe glob

Temperaturile trec tot mai des de 52-53 de grade. Care sunt cele mai fierbinti locuri de pe glob.

Adevarurile ascunse ale zodiacului. Care sunt cele mai mari calitati, in functie de zodii

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, care sunt calitatile fiecarei zodii. Berbecul - nativii acestei zodii actioneaza rapid.

Premierul Tudose: ANAF a demarat verificari la doua din bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit

Premierul Mihai Tudose a declrat duminica seara ca Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a inceput verificarile la doua dintre bancile mari din Romania care nu sunt pe profit pentru a.

Care sunt piesele care se strica cel mai des la masinile diesel? Iata lista!

Alegerea unei masini este un lucru dificil. Multi soferi se indreapta spre masinile cu alimentare diesel din mai multe motive. In primul rand motoarele diesel consuma mai putin, iar in al doilea rand multi suntd e parere ca masinile care se alimenteaza.

Temperaturile trec tot mai des de 52-53 de grade. Care sunt cele mai fierbinti locuri de pe glob

Anul trecut in Kuweit au fost 54 de grade, cea mai mare temperatura inregistrata in afara desertului californian Death Valey care inca detine recordul oficial. Anul acesta de doua ori s-a depasit 53,5 grade Celsius, In Iran si Pakistan si in mai multe localitati este depasit constant pragul de 50 de grade in iunie, iulie si august. 2016 a fost confirmat ca fiind cel mai cald an de cand se fac masuratori meteo, iar diverse studii arata ca in Orientul Mijlociu in cateva zeci de ani va fi atat de cald, incat regiunea va fi de nelocuit.

Riscurile la care sunt supusi cei care locuiesc in apartamente foarte mici. Specialistii trag un semnal de alarma

Inghesuiala locativa e una dintre problemele cele mai dramatice cu care se confrunta romanii, in acest context peste o treime 34%) dintre locatarii adulti din mediul urban au stari de nervozitate.

Munca peste program nociva pentru organism. Care sunt consecintele acesteia

Munca peste program este un factor care iti afecteaza sanatatea. Studiile arata ca oamenii care lucreaza in stres, cu o stare competitiva, vor avea parte de consecinte neplacute fata de organism,.

Mihai Tudose: ANAF a demarat verificari la doua din bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a demarat verificari la doua dintre bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit, pentru a vedea ce se intampla acolo, a declarat duminica seara, la Antena 3, premierul Mihai Tudose. Acesta a adaugat ca, din 36 de banci cu activitate in Romania, 18 sunt pe profit si 18 nu.

Care sunt aplicatiile care strica bateria telefonului

Impactul pe care aplicatiile instalate pe telefon il au pentru bateria device-ului este unul extrem de mare. Unele dintre aplicatiile de pe telefon consuma foarte mult din baterie, iar cu timpul aceasta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )