Libnet.ro
UNICEF

07:45

Temperaturile trec tot mai des de 52-53 de grade. Care sunt cele mai fierbinti locuri de pe glob

Hotnews Hotnews,
Temperaturile trec tot mai des de 52-53 de grade. Care sunt cele mai fierbinti locuri de pe glob

Temperaturile trec tot mai des de 52-53 de grade. Care sunt cele mai fierbinti locuri de pe glob. continuă pe Hotnews

Temperaturile trec tot mai des de 52-53 de grade. Care sunt cele mai fierbinti locuri de pe glob

Anul trecut in Kuweit au fost 54 de grade, cea mai mare temperatura inregistrata in afara desertului californian Death Valey care inca detine recordul oficial. Anul acesta de doua ori s-a depasit 53,5 grade Celsius, In Iran si Pakistan si in mai multe localitati este depasit constant pragul de 50 de grade in iunie, iulie si august. 2016 a fost confirmat ca fiind cel mai cald an de cand se fac masuratori meteo, iar diverse studii arata ca in Orientul Mijlociu in cateva zeci de ani va fi atat de cald, incat regiunea va fi de nelocuit.

UNICEF: Tot mai multi copii, folositi drept bombe umane de islamisti in Nigeria

UNICEF avertizeaza ca tot mai multi copii, in special fete, sunt folositi de gruparea islamista Boko Haram drept bombe umane in nord-estul Nigeriei. Conform unui comunicat emis la Geneva.

Care sunt piesele care se strica cel mai des la masinile diesel? Iata lista!

Alegerea unei masini este un lucru dificil. Multi soferi se indreapta spre masinile cu alimentare diesel din mai multe motive. In primul rand motoarele diesel consuma mai putin, iar in al doilea rand multi suntd e parere ca masinile care se alimenteaza.

De ce este bine sa mananci peste cat mai des

Cu putine calorii, dar cu un continut ridicat de proteine, pestele este unul dintre cele mai recomandate alimente pentru creier, deoarece este o sursa de acizi grasi esentiali.

Excesul de gluten, bomba pentru sanatate. Obiceiurile alimentare ne fac tot mai bolnavi

Glutenul in exces este o bomba pentru sanatate. Digestia, imunitatea sau chiar fertilitatea pot fi afectate de un consum exagerat de produse care il au in continutul lor, scrie.

Pedepse mai aspre pentru barbatii care isi bat nevestele

Zeci de mii de femei sunt abuzate in fiecare an in Romania, iar aproape 200 mor chiar de mana partenerului. Cele mai multe supravietuitoare se tem sa isi reclame agresorii. Din luna.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )