Libnet.ro
UNICEF

11:15

Dezastru ecologic! Judetul in care mirosul tonelor de gunoaie este greu de suportat

Antena3 Antena3,
Dezastru ecologic! Judetul in care mirosul tonelor de gunoaie este greu de suportat

Dezastru ecologic in judetul Brasov. Zeci de tone de gunoaie zac pe luciul apei de la barajul Dridif. S-a ajuns aici dupa ploile abundente din ultimele luni, care au facut ca toate deseurile din raul Olt sa se adune in baraj, dar responsabilii nu s-au sinchisit sa le adune. Abia dupa ce problema a fost semnalata de jurnalisti, autoritatile au anuntat ca au fost luate cateva masuri, dar doar de avertizare. continuă pe Antena3

Data fixata de Curtea Constitutionala pentru a transa disputa pe legea prin care data alegerilor parlamentare este stabilita chiar de Parlament

Curtea Constitutionala urmeaza sa discute peste aproape o luna sesizarile presedintelui Klaus Iohannis si Guvernului asupra Legii prin care data alegerilor parlamentare este stabilita chiar de Parlament doar in cazul scrutinului la finalul mandatului actual. Legea a fost initiata de PSD, ALDE si UDMR.

Iohannis a atacat la CCR legea prin care data alegerilor parlamentare este stabilita chiar de Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea ConstitutionalaCCR) in privinta legii prin care data alegerilor parlamentare este stabilita chiar de Parlament doar in cazul scrutinului la finalul mandatului actual. Legea a fost initiata de PSD, ALDE si UDMR, conform Hotnews.

Iohannis a atacat la CCR legea prin care data alegerilor parlamentare este stabilita chiar de Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea ConstitutionalaCCR) in privinta legii prin care data alegerilor parlamentare este stabilita chiar de Parlament doar in cazul scrutinului la finalul mandatului actual. Legea a fost initiata de PSD, ALDE si UDMR.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )