Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dezastru ecologic: Mai multe substante toxice au ajuns in lacul Ciric din Iasi(VIDEO)

B1 B1,
Dezastru ecologic: Mai multe substante toxice au ajuns in lacul Ciric din Iasi(VIDEO)

Dezastru ecologic la Iasi. Mai multe substante toxice au ajuns in lacul Ciric. Pericolul este cu atat mai mare cu cat poluarea ar putea afecta si alte judete din estul tarii, informeaza B1 TV. n. continuă pe B1

Grindeanu, despre Europa cu mai multe viteze: M-am intalnit cu domnul Iohannis. Avem un punct de vedere comun

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre pozitia Romaniei la Consiliul European si ca au ajuns la un punct de vedere comun. Anterior, seful statului a anuntat ca este impotriva ideii unei Europe cu mai multe viteze.

In anul 2016 au fost terminate 52.206 locuinte, mai multe cu circa 5.200 fata de anul 2015

In anul 2016 au fost terminate 52206 locuinte, in crestere cu 5222 locuinte, fata de anul 2015, a anuntat miercuri Statistica. Cele mai multe 53. 4%) s-au livrat in mediul urban, mai aata datele INS. Repartitia pe fonduri de finantare a locuintelor terminate arata ca in 2016 a crescut numarul locuintelor realizate din fonduri private cu 5291 locuinte), in vreme ce numarul locuintelor realizate din fonduri publice a scazut cu 69 locuinte. Cele mai multe locuinte s-au construit in Nord - Vest +2491 locuinte), Nord-Est +1262), Sud-Est +979), Vest +694), Centru +535) si Sud-Muntenia +379). Scaderi s-au inregistrat in regiunile de dezvoltare Bucuresti - Ilfov -1060 locuinte) si Sud- Vest Oltenia -58), mai arata oficialii INS.

Trei tineri de 18 ani, arestati dupa ce au jefuit mai multe persoane, prin violenta, pe o strada principala din Vaslui

Trei tineri de 18 ani au fost arestati preventiv pentru talharie calificata si tentativa de talharie dupa ce, cu fetele acoperite, au jefuit mai multe persoane, prin violenta, pe o strada principala din municipiul Vaslui.

Guvernul de la Varsovia avertizeaza: Polonia nu va accepta o Uniune Europeana cu mai multe viteze

Guvernul de la Varsovia avertizeaza ca Polonia nu va fi de acord cu o Uniunea Europeana cu mai multe viteze, unul dintre scenariile vehiculate in urltima perioda cu provire la viitorul blocului comunitar,.

Guvernul de la Varsovia a avertizat ca nu va accepta o Uniune Europeana cu mai multe viteze

Polonia a reiterat ca nu va accepta o Uniune Europeana cu mai multe viteze sau mai multe trepte de integrare. in plus, premierul Beata Szydlo l-a acuzat pe presedintele Frantei, Francois Hollande, ca ar incerca sa santajeze Polonia.

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker: Europa cu mai multe viteze nu va fi noua Cortina de Fier

Europa cu mai multe viteze nu vizeaza crearea unei noi Cortine de Fier, a afirmat, vineri, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, la finalul Consiliului European.

Am explicat liderilor UE ca o Europa cu mai multe viteze ar putea scinda Uniunea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Bruxelles, dupa reuniunea Consiliului European, ca le-a explicat liderilor celor 27 de state membre ca ideea unei Uniuni cu mai multe viteze nu ar fi benefica si ar putea, in extremis, sa duca la o scindare a UE.

Iohannis, dupa Consiliul European: O Europa cu mai multe viteze nu este o solutie buna si ar putea scinda Uniunea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, dupa reuniunea Consiliului European, ca a discutat cu liderii celor 27 de state membre despre faptul ca ideea unei Uniuni cu mai multe viteze nu ar fi benefica si ar putea chiar sa duca la o scindare a UE.

Cel putin trei banci medii si mai multe mici - de vanzare, pe piata din Romania

Pe piata din Romania sunt de vanzare minimum trei banci medii si mai multe de nivel mic, a declarat ieri, la Budapesta, Laszlo Wolf, directorul general adjunct al OTP Group, mentionand ca grupul are capacitate financiara suficienta sa cumpere orice banca de vanzare.

Jandarmii organizeaza actiuni caritabile pentru a sustine mai multe cazuri sociale

Jandarmii maramureseni organizeaza mai multe evenimente caritabile, cu ocazia Zilei Jandarmeriei. Astfel, ei vor organiza un spectacol caritabil si un meci de fotbal cu acelasi scop.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )