Libnet.ro
UNICEF

13:30

Dezastru in gimnastica! Romania rateaza prezenta la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Online Sport Online Sport,
Dezastru in gimnastica! Romania rateaza prezenta la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a ratat calificarea la editia din 2020 a Jocurilor Olimpice. continuă pe Online Sport

Echipa feminina de gimnastica rateaza calificarea la Jocurile Olimpice de vara de la Tokyo: Reactia Nadiei Comaneci

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a ratat, pentru a doua oara consecutiv, calificarea la Jocurile Olimpice de vara. Sportivele noastre s-au clasat pe locul 10 in calificarile de la Campionatele Mondiale de.

CM Gimnastica: Al doilea esec consecutiv - Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei nu va fi prezenta la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dupa ce a iesit in afara clasamentului de 12 la CM de la Stuttgart. Tricolorele ocupa locul 16, cu doua subdiviziuni ramase in calificarile de sambata, iar gimnastele au ratat si toate finalele individuale la Mondialele din acest an.

Nationala Romaniei de polo se pregateste la Targoviste pentru Jocurile Olimpice

Turneul de calificare la Campionatul European este primul pas al echipei nationale de polo pe apa a Romaniei catre Jocurile Olimpice. Un turneu pe care tricolorii il pregatesc la Targoviste, la Complexul Turistic de Natatie, unde vor sta aproape doua saptamani.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )