Libnet.ro
UNICEF

17:00

Echipa feminina de gimnastica rateaza calificarea la Jocurile Olimpice de vara de la Tokyo: Reactia Nadiei Comaneci

B1 B1,
Echipa feminina de gimnastica rateaza calificarea la Jocurile Olimpice de vara de la Tokyo: Reactia Nadiei Comaneci

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a ratat, pentru a doua oara consecutiv, calificarea la Jocurile Olimpice de vara. Sportivele noastre s-au clasat pe locul 10 in calificarile de la Campionatele Mondiale de. continuă pe B1

CM Gimnastica: Al doilea esec consecutiv - Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei nu va fi prezenta la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dupa ce a iesit in afara clasamentului de 12 la CM de la Stuttgart. Tricolorele ocupa locul 16, cu doua subdiviziuni ramase in calificarile de sambata, iar gimnastele au ratat si toate finalele individuale la Mondialele din acest an.

Dezastru in gimnastica! Romania rateaza prezenta la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a ratat calificarea la editia din 2020 a Jocurilor Olimpice.

Echipa feminina a Romaniei, sanse compromise pentru calificarea la JO. Pe ce loc rusinos suntem dupa prima zi

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a incheiat, vineri, calificarile la CM de la Stuttgart, pe locul 8, dupa 6 subdiviziuni din 12.

CM Gimnastica: Echipa feminina a Romaniei, pe locul 8 in calificarile care pot duce la JO, dupa cinci subdiviziuni

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei, in componenta Denisa Golgota, Ioana Crisan, Carmen Ghiciuc, Maria Holbura si Ana Maria Puiu, a incheiat, vineri, calificarile la CM de la Stuttgart, pe locul 8, dupa cinci subdiviziuni. De la CM2019, pentru JO de la Tokyo sunt disponibile noua locuri, iar calificarile se incheie sambata seara.

Nationala Romaniei de polo se pregateste la Targoviste pentru Jocurile Olimpice

Turneul de calificare la Campionatul European este primul pas al echipei nationale de polo pe apa a Romaniei catre Jocurile Olimpice. Un turneu pe care tricolorii il pregatesc la Targoviste, la Complexul Turistic de Natatie, unde vor sta aproape doua saptamani.

Echipa de gimnastica a Romaniei a ratat calificarea la JO 2020. Ce spune Nadia Camaneci

Nadia Comaneci a oferit primele declaratii despre nereusita echipei de gimnastica a Romaniei, dupa ce nu s-a calificat nici la JO 2020. Ce a spus una dintre cele mai cunoscute sportive din lume despre esecul recent? Nadia, despre echipa de gimnastica a Romaniei care a ratat JO 2020 Fosta campioana olimpica a sustinut ca nu .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )