Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dezastru pentru mediu in trei orase din Romania. Gavrulescu: in Iasi, situatia este cea mai dezastruasa

Antena3 Antena3,
Dezastru pentru mediu in trei orase din Romania. Gavrulescu: in Iasi, situatia este cea mai dezastruasa

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre celetrei municipalitati din Romania, care sunt vizate de. continuă pe Antena3

Proiectul RO-NET de 85 milioane de euro pentru informatizarea zonelor sarace din Romania, in atentia DIICOT

Proiectul de 85,5 milioane de euro, pentru implementarea retelei de Internet de mare viteza Ro-Net, a intrat in vizorul DIICOT. Procurorii au solicitat, saptamana trecuta, Ministerului.

Proiectul RO-NET de 85 milioane de euro pentru informatizarea zonelor sarace din Romania, in atentia procurorilor DIICOT

Procurorii DIICOT au solicitat, saptamana trecuta, Ministerului Comunicatiilor o serie de informatii si documente legate de implementarea retelei de internet de mare viteza Ro-Net, proiect in valoare de peste 85,5 milioane de euro, finantat cu fonduri UE, au precizat pentru HotNews. ro surse apropiate situatiei, informatie confirmata luni, 16 octombrie, de Ministerul Comunicatiilor. DIICOT, Structura Centrala, a facut o solicitare la Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, in vederea transmiterii unor informatii. Va rugam sa va adresati DIICOT pentru detalii, se arata in raspunsul Ministerului.

Cod rosu de dezastru pentru Irlanda si Marea Britanie: Uraganul Ophelia va lovi coasta de vest a Europei

Stare de alerta in Europa! Marea Britanie si Irlanda se pregatesc de dezastru. Cea mai puternica furtuna din ultimii 50 de ani va lovi luni coasta de vest a continentului. Meteorologii anunta rafale de.

Cod rosu de dezastru pentru Irlanda si Marea Britanie: Uraganul Ophelia va lovi coasta de vest a Europei (VIDEO)

Stare de alerta in Europa! Marea Britanie si Irlanda se pregatesc de dezastru. Cea mai puternica furtuna din ultimii 50 de ani va lovi luni coasta de vest a continentului. Meteorologii anunta rafale de.

Telekom lanseaza servicii bancare pe piata din Romania, in parteneriat cu Alior Bank, una dintre cele mai mari banci din Polonia

Telekom Romania a anuntat miercuri lansarea serviciilor bancare pe piata locala in parteneriat cu Alior Bank, una dintre cele mai mari banci din Polonia. Serviciile sunt disponibile online, la www. telekombanking. ro si vor fi introduse, gradual, din luna noiembrie, in magazinele Telekom si Germanos. Cei interesati isi pot face cont curent direct din aplicatia de mobil disponibila in App Store) si pot efectua, timp de trei ani, retrageri gratuite de la orice bancomat, in tara si in strainatate, si de transferuri in lei gratuite in limita a 50. 000 de lei, la orice banca din Romania, prin intermediul serviciilor online de internet si mobile banking.

Ambasadorul SUA: Presedintele meu a aplaudat lupta anticoruptie din Romania

Ambasadorul american la Bucuresti, Hans Klemm, a mai dat, joi, un mesaj de sustinere din partea SUA pentru lupta anticoruptie din Romania, la deschiderea misiunii comerciale americane Trade Winds, la care au participat si premierul roman, Mihai Tudose, precum si un inalt oficial al Guvernului de la Washington, Dale Tasharski, adjunct pentru Europa al asistentului secretarului american pentru Comert.

Numarul medicilor din Romania e de fapt in crestere: Planificarea gresita a Ministerului Sanatatii determina criza din sanatate (FOTO)

Sistemul de sanatate din Romania este intr-o continua criza in ultimii 27 de ani. De foarte multe ori aceste probleme sunt puse pe seama plecarii de specialisti pentru salariile si conditiile mu.

Rostul este sa ii umileasca pe romani. Traian Basescu a rabufnit la adresa UDMR-ului. De ce nu este de acord ca 15 martie sa fie numita ziua maghiarilor din Romania

Traian Basescu are un mesaj dur pentru liderii UDMR, carora le transmite ca nu este de acord cu proiectul care prevede ca 15 martie sa devina ziua maghiarilor din Romania. Fostul presedint al.

Presedintele Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, sponsorizata de bugetul de stat: De zece ani, nu l-am vazut niciodata pe Ion Iliescu pe aici

In pofida numelui, Academia Oamenilor de Stiinta din Romania nu are bani pentru cercetare. Toate fondurile primite de la buget in valoare de peste 7 milioane de lei sunt alocate pentru plata salariilor si indemnizatiilor.

Elevii din Romania sunt invatati de 4.500 de cadre didactice necalificate

In anul scolar 2017-2018, elevii din Romania sunt invatati de 4. 500 de cadre didactice necalificate, atrage atentia Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant. Romania este singura tara din Uniunea Europeana in care exista titulatura de necalificat in sistemul educational, potrivit sursei citate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )