Libnet.ro
UNICEF

13:15

Dezastru pentru romanii care stau la bloc. S-a aflat acum ce se intampla de fapt

Playtech Playtech,
Dezastru pentru romanii care stau la bloc. S-a aflat acum ce se intampla de fapt

2020 a venit cu numeroase probleme. Si pandemia n-a facut, in multe cazuri, decat sa sublinieze lipsuri, neajunsuri sau situatii economice dificile, asa cum e cazul si cu situatia. continuă pe Playtech

Raed Arafat, mesaj important pentru romanii care nu vor sa se vaccineze: E clar ca unii mai au intrebari

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, intrebat ce le transmite celor reticenti in fata vaccinului, a spus: Le transmit ca eu o sa ma vaccinez. Asta inseamna ca pentru mine, ca persoana, acest lucru este bun.

Veste de ultima ora pentru romanii acuzati de jaful secolului in Anglia. Judecatorii au dat decizia surpriza

O romanca in varsta de 48 de ani, impreuna cu fiul sau si alti doi romani, au fost acuzati in ceea ce presa britanica a numit jafurile secolului. Procurorii din Marea Britanie au aratat ca romanii ar fi furat bani si bunuri de peste 30 de milioane de euro. Pe 4 ianuarie, un juriu a .

Raed Arafat, anunt de ultima ora. Ce se intampla, din acest moment, cu romanii care se testeaza acasa

Raed Arafat a facut un anunt de ultima ora. Seful DSU a anuntat ce se intampla, din acest moment, cu romanii care se testeaza acasa. Raed Arafat a facut anuntul. Ce se intampla cu cei care se testeaza acasa si au rezultatul pozitiv Raed Arafat, seful Departamentului de Situatii de Urgenta din Romania, a facut .

S-a actualizat lista galbena a tarilor cu risc epidemiologic! Toti romanii care vin de acolo intra in carantina timp de 14 zile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat duminica, 3 ianuarie, o noua hotarare prin care a fost actualizata lista galbena a statelor si zonelor de risc epidemiologic ridicat, pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc, de acolo, in Romania.

Dezastru pentru soferii din Romania: anuntul despre benzina si motorina care spulbera toate planurile

Vin surprize neplacute pentru soferii din Romania la inceput de an si totul are legatura cu preturile la benzina si motorina. Pretul petrolului a fost extrem de volatil in ultima.

Lidl introduce o taxa pentru pungile din plastic de unica folosinta, incepand cu 2 ianuarie 2021. Cat vor fi nevoiti sa plateasca romanii care vor sa cumpere fructe si legume vrac

Lidl a luat decizia de a introduce o taxa pentru pungile din plastic, folosite la achizitionarea fructelor si legumelor vrac. Compania spune ca astfel se doreste limitarea consumului excesiv de plastic si.

Fructele care lupta cu orice virus, iarna. Greseala majora pe care o fac romanii care nu le consuma

In aceasta perioada, toata lumea isi indreapta atentia catre alimentele care ne protejeaza organismul de boli. Putini sunt, insa, romanii care au habar care sunt fructele care lupta eficient cu virusii iarna. Ce fructe este bine sa mananci iarna in plina pandemie de coronavirus, multe persoane doresc sa stie care sunt fructele care lupta cu .

Zi de cosmar pentru romanii din Serie A

Internationalii Vlad Chiriches, Razvan Marin si Valentin Mihaila au evoluat pentru echipele lor, duminica, in prima etapa din Serie A programata in 2021.

Arafat: in Romania nu vom aplica discriminari pentru cei care nu s-au vaccinat, dar in strainatate e posibil sa se spuna ca nu poti sa vii decat daca esti vaccinat

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), secretarul de stat Raed Arafat, a declarat ca in Romania autoritatile nu s-au gandit sa aplice discriminari si reguli de restrictionare a persoanelor care nu se vaccineaza, dar este posibil ca in anumite zone din strainatate in care se aplica limitari mai stricte anti-COVID sa li se ceara cetatenilor romani sa fie vaccinati pentru a se putea deplasa acolo, transmite Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )