Libnet.ro
UNICEF

18:30

Zi de cosmar pentru romanii din Serie A

Online Sport Online Sport,
Zi de cosmar pentru romanii din Serie A

Internationalii Vlad Chiriches, Razvan Marin si Valentin Mihaila au evoluat pentru echipele lor, duminica, in prima etapa din Serie A programata in 2021. continuă pe Online Sport

VIDEO Vlad Chiriches a inscris pentru Sassuolo (1-5 vs Atalanta)

Vlad Chiriches, fundasul echipei Sassuolo, a inscris un gol in meciul pierdut, duminica, in deplasare, cu scorul de 1-5, in fata formatiei Atalanta Bergamo, in etapa a 15-a din Serie A.

Anuntul finalului de an pentru romanii cu credite la banci. Vestea care ii va bucura pe multi

Potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta redactat de Ministerul Finantelor. perioada in care debitorii care se confrunta cu dificultati financiare pot solicita amanarea la plata a ratelor, va fi extinsa si in 2021. Anunt la sfarsit de an pentru romanii cu credite la banci Asadar, debitorii vor putea solicita aceasta facilitate pana la 15 .

Lidl introduce o taxa pentru pungile din plastic de unica folosinta, incepand cu 2 ianuarie 2021. Cat vor fi nevoiti sa plateasca romanii care vor sa cumpere fructe si legume vrac

Lidl a luat decizia de a introduce o taxa pentru pungile din plastic, folosite la achizitionarea fructelor si legumelor vrac. Compania spune ca astfel se doreste limitarea consumului excesiv de plastic si.

Un deputat PNL cere comisie speciala de ancheta pentru situatia din TVR

Deputatul PNL Alexandru Muraru, vicepresedinte al Comisiei pentru Educatie din Camera Deputatilor, s.

UE suplimenteaza cu 3, 5 milioane de euro ajutorul umanitar pentru migrantii din Bosnia

Uniunea Europeana a anuntat duminica o suplimentare cu 3,5 milioane de euro a asistentei sale umanitare pentru migrantii ajunsi in Bosnia si aflati in situatie inacceptabila and , transmite AFP, citata de Agerpres.

Marea Britanie: Noi conditii de calatorie pentru cetatenii din UE

Noi conditii de calatorie, studii, munca si afaceri intra in vigoare de la 1 ianuarie 2021 pentru cetatenii Uniunii Europene, implicit pentru romani, in relatia cu Marea Britanie,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )