Libnet.ro
UNICEF

06:00

Dezastru total pentru Liviu Dragnea! Cu ce il asteapta baronii in CEX! Bomba lansata de Firea

Antena3 Antena3,
Dezastru total pentru Liviu Dragnea! Cu ce il asteapta baronii in CEX! Bomba lansata de Firea

Ce a manat-o cu adevarat in lupta pe Gabriela Firea, care pana nu demult era unul dintre cei mai fideli sustinatori ai lui Liviu Dragnea? Ei bine, potrivit unor surse din apropierea acesteia,in spatele. continuă pe Antena3

Florin Calinescu, provocare pentru Liviu Dragnea: Nu vrei sa facem un interviu, fata in fata, sa afli cum stai...?

Cunoscutul om de televiziune si actor Florin Calinescu vine cu o provocare inedita pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea. Acesta ii cere sa renunte la la emisiunile favorabile in care nu primeste nicio.

Gabriela Firea, replica pentru Liviu Dragnea: Ar vrea sa ma mazileasca, dar cu mna altora

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca presedintele PSD i-a dat dreptate ca doreste in continuare o conducere unica, ea acuzandu-l pe Liviu Dragnea ca ar vrea sa o mazileasca cu mana altora.

Lovitura pentru Liviu Dragnea. Secretar de stat din MAI: Nu sunt informatii ca protestul din 10 august a fost finantat din strainatate (VIDEO)

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Gheorghe Nucu Marin, a declarat marti, la iesirea de la Parchetul General, unde a fost audiat in dosarul protestului de oe 10 august, ca nu exista informatii cu.

Victor Ponta a publicat o poza in care Liviu Dragnea apare alaturi de George Maior si le cere celor din CEx sa il intrebe pe liderul PSD cat de tare lupta el cu Maior in anii trecuti

Fostul premier Victor Ponta a publicat duminica seara pe contul sau de Facebook o fotografie in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, apare alaturi de fostul director al Serviciului Roman de Informatii SRI), George Maior, iar in planul al doilea poate fi vazuta fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi, stand pe o canapea. Ponta ii roaga pe curajosii din CEx sa il intrebe pe Dragnea cat de tare lupta el cu George Maior in anii trecuti.

Liviu Dragnea, raspuns in scandalul cu Gabriela Firea: Din partea mea, nu risca excluderea din partid. Din partea CEX, nu stiu

Liviu Dragnea, anuntul momentului. Presedintele PSD, in direct LIVE VIDEO.

LIVIU DRAGNEA, despre o posibila ordonanta pe AMNISTIE: Pentru mine nu reprezinta o iluzie juridica! Efectele protocoalelor trebuie sterse

Liviu Dragnea a declarat duminica seara ca guvernarea PSD-ALDE trebuie sa gaseasca o solutie ca efectele protocoalelor din justitie sa fie eliminate si ca amnistia nu reprezinta o iluzie juridica.

Liviu Dragnea: Vreau ca Legile securitatii nationale sa fie adoptate n aceasta sesiune / M-au condamnat, dar PSD nu a cedat, acum ncearca din interior / Pentru mine ideea amnistiei nu este o iluzie juridica, Guvernul nu trebuie s-o mai lungeasca mult

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat duminica seara, invitat la Antena 3, ca vrea ca in aceasta sesiune parlamentara sa fie adoptat pachetul de legi privind securitatea nationala, prin care serviciile secrete sa nu mai aiba puterea sa faca sau sa darame guverne, majoritati parlamentare, sa faca sau sa desfaca partide, sa influenteze decizii, sa influenteze parchete, sa trimita sentinte in plic. El a mai spus ca pentru el si PSD ideea unei amnistii nu este o iluzie juridica, sustinand ca trebuie o solutie care sa repare nenorocirile cauzate de protocoale, si a cerut acest lucru Guvernului. Nu trebuie s-o mai lungeasca mult, a atentionat el. Dragnea a insistat de asemenea ca Legile Justitiei trebuie sa intre in vigoare in 2019. Dragnea anunta o remaniere guvernamentala pana la finalul lunii septembrie sau inceput de octombrieDragnea: Saptamana viitoare vor iesi informatii despre faptul ca s-au finantat protestele din externDragnea despre o eventuala excludere a Gabrielei Firea din PSD: Sper sa nu ajungem aici. Nu am fost adeptul unor pedepse dure in partidDragnea: George Maior urmeaza sa fie audiat in Comisia de politica externa. inca se mai crede directorul SRIDragnea: Trebuie sa avem candidat comun PSD-ALDE. Am convenit cu Tariceanu sa nu pronuntam nume.

Gabriela Firea: Chiar este cineva in spatele meu. Liviu Dragnea. Ma convinge zilnic ca una spune si alta face

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, vorbeste, la Digi 24, despre conflictul cu Liviu Dragnea. Ramai pe adevarul. ro pentru a urmari livetext cele mai importante declaratii.

O noua fotografie cu Liviu Dragnea si George Maior: Care este povestea din spatele acesteia (FOTO)

In contextul in care Victor Ponta a prezentat o fotografie care ii arata pe Liviu Dragnea, George Maior si Laura Codruta Kovesi participand la acelasi eveniment, pentru a aratat minciuna privind asa zisa.

Liviu Dragnea, despre referendumul pentru familie: Este o cumpana pentru neamul romanesc

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, considera ca referendumul pentru familie, care ar urma sa fie organizat pe 7 octombrie, este o cumpana pentru neamul romanesc. El a declarat dumin.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )