Libnet.ro
UNICEF

17:30

Lovitura pentru Liviu Dragnea. Secretar de stat din MAI: Nu sunt informatii ca protestul din 10 august a fost finantat din strainatate (VIDEO)

B1 B1,
Lovitura pentru Liviu Dragnea. Secretar de stat din MAI: Nu sunt informatii ca protestul din 10 august a fost finantat din strainatate (VIDEO)

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Gheorghe Nucu Marin, a declarat marti, la iesirea de la Parchetul General, unde a fost audiat in dosarul protestului de oe 10 august, ca nu exista informatii cu. continuă pe B1

Noi audieri n dosarul violentelor jandarmeriei din 10 august: Un secretar de stat din MAI, chemat de procurorii militari la Parchet

Un secretar de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Gheorghe Nucu Marin, s-a prezentat, marti, la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ), pentru a fi audiat in dosarul violentelor jandarmeriei din 10 august, scrie Mediafax.

Un secretar de stat din MAI spune ca nu are informatii privind o finantare externa a protestului din 10 august

Secretarul de stat in MAI Gheorghe Nucu Marin a declarat marti ca nu exista informatii privind finantarea din strainatate a protestului de pe 10 august din Piata Victoriei. Gheorghe Nucu Marin a fost.

Florin Calinescu, provocare pentru Liviu Dragnea: Nu vrei sa facem un interviu, fata in fata, sa afli cum stai...?

Cunoscutul om de televiziune si actor Florin Calinescu vine cu o provocare inedita pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea. Acesta ii cere sa renunte la la emisiunile favorabile in care nu primeste nicio.

Gabriela Firea, replica pentru Liviu Dragnea: Ar vrea sa ma mazileasca, dar cu mna altora

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca presedintele PSD i-a dat dreptate ca doreste in continuare o conducere unica, ea acuzandu-l pe Liviu Dragnea ca ar vrea sa o mazileasca cu mana altora.

Liviu Dragnea vorbeste despre conflictul cu Gabriela Firea: Nu pot sa fiu de acord cu acuzatiile la adresa Guvernului nostru

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, sustine ca, din punctul sau de vedere, ideea amnistiei nu este o iluzie juridica, asa cum a caracterizat demersul Gabriela Firea, intr-o interventie de saptamana trecuta. De.

Liviu Dragnea: Ideea aministiei nu este o iluzie juridica

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, sustine ca, din punctul sau de vedere, ideea aministiei nu este o iluzie juridica. El a declarat duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3,.

Liviu Dragnea: Saptamna viitoare vor iesi informatii despre faptul ca s-au finantat protestele din extern

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat la Antena 3 ca in zilele urmatoare vor fi facute publice informatii ce arata ca protestele din 10 august au fost finantate si din extern, iar protestatarii au fost bine organizati, incercandu-se o lovitura de stat.

Lovitura pentru Dragnea: Mai multe mari personalitati au trimis o scrisoare deschisa prin care isi exprima solidaritatea cu Gabriela Firea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, primeste o noua lovitura in razboiul cu Gabriela Firea. Mai multe personalitati din lumea medicala, artistica si culturala au semnat o scrisoare deschisa prin care isi.

O noua lovitura pentru Dragnea in razboiul cu Firea. Nume grele, mesaj de sustinere pentru primarul Capitalei

Liviu Dragnea primeste o noua lovitura in razboiul cu Gabriela Firea. Mai multe personalitati din lumea artistica si culturala a Bucurestiului semneaza o scrisoare deschisa prin care-si exprima.

Secretar de stat n MAI, ntrebat daca exista informatii privind finantarea din strainatate a protestului din 10 august: Nu, absolut nu

Secretarul de stat in MAI Gheorghe Nucu Marin a declarat marti ca nu exista informatii privind finantarea din strainatate a protestului de pe 10 august din Piata Victoriei, scrie Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )