Libnet.ro
UNICEF

21:00

Dezbatere Adevarul Live: Republica Moldova, spre UE prin Romania?

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Adevarul Live: Republica Moldova, spre UE prin Romania?

Summitul de la Vilnius la care se asteapta parafarea de catre Republica Moldova a acordului de asociere la UE se apropie cu pasi repezi, dar incertitudinile asupra succesului acestei reuniuni cruciale persista. continuă pe Adevărul

Dezbatere Adevarul Live, ora 15.00: Republica Moldova, spre UE prin Romania?

Summitul de la Vilnius la care se asteapta parafarea de catre Republica Moldova a acordului de asociere la UE se apropie cu pasi repezi, dar incertitudinile asupra succesului acestei reuniuni cruciale persista.

Adevarul Live, de la ora 11.00: Sunt liderii PSD prizonierii primarilor?

Grigore Cartianu analizeaza, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, desfasurarea si consecintele Consiliului National al PSD desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute. La dezbatere i se alatura Calin Nicolescu, redactor-sef adjunct adevarul. ro.

Republica Moldova ocupa locul intai la capitolul libertatea presei, in cadrul Parteneriatului Estic

Republica Moldova se claseaza pe locul intai la capitolul libertatea presei printre tarile Parteneriatului Estic PE), devansand cu o diferenta mica de punctaj Georgia, care este urmata de Armenia si Ucraina. Indicele Libertatii Presei, editia a doua, releva ca Moldova este partial libera, cu progrese pe anumite segmente, dar si cu regrese pe altele.

Doi milionari din Ucraina planifica sa-si extinda afacerile in Republica Moldova

Compania ucraineana Epitentr, care detine cea mai mare retea de magazine de tip Do-It-Yourself DIY) planifica deschiderea unor centre comerciale si in Republica Moldova.

Grigore Cartianu, la Adevarul Live: Nimeni nu poate scapa primarii de ANI. Ultima solutie e sa le dai bani la leafa

Grigore Cartianu analizeaza, la Adevarul Live, desfasurarea si consecintele Consiliului National al PSD desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute.

Republica Moldova are in premiera trei banci in topul celor mai mari 100 banci din regiune

Moldova Agroindbank MAIB), Victoriabank si Moldindconbank au intrat in clasamentul celor mai mari 100 de banci din Europa de Sud-Est, din punct de vedere al activelor totale, anunta portalul seenews. com.

Autoritatile promit o revolutie pe piata petroliera din Republica Moldova

Pentru a stimula concurenta Guvernul Republicii Moldova intentioneaza sa elimine licentele la importul produselor petroliere pentru consum propriu, in primul rand in agricultura, a anuntat vicepremierul Valeriu Lazar in cadrul unei conferinte de presa.

Cum isi premiaza Republica Moldova studentii din toate colturile lumii

Guvernul Republicii Moldova, cu sprijinul consulatului acestei tari de la Iasi, precum si a mai multor asociatii studentesti, organizeaza o gala pentru premierea studentilor basarabeni din strainatate.

Republica Moldova: Candidatii la Bacalaureat ar putea fi verificati cu detectorul de metale

Candidatii care vor sustine Bacalaureatul anul viitor in Republica Moldova ar putea fi verificati cu detectorul de metale, potrivit viceministrului educatiei, Igor Grosu. De asemenea, elevul prins ca fraudeaza.

Ministrul roman al Energiei: Interconexiunile energetice cu Republica Moldova nu s-au construit din cauza lipsei unei viziuni politice

Ministrul Energiei de la Bucuresti, Constantin Nita, sustine ca Romania este interesata de realizarea mai multor proiecte energetice cu Republica Moldova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )