Libnet.ro
UNICEF

09:15

Dezbatere electorala cu candidatii la prezidentiale la 20.30. Cine va modera intalnirea

Adevărul Adevărul,
Dezbatere electorala cu candidatii la prezidentiale la 20.30. Cine va modera intalnirea

EuropaFM organizeaza in seara asta de la 20. 30 o dezbatere electorala cu toti candidatii la prezidentiale. Postul radio afirma ca a transmis invitatii catre Klaus Iohannis, Viorica Dancila, Dan Barna, Mircea Diaconu, Theodor Paleologu si Kelemen Hunor si ca emisiunea va avea loc indiferent de cine vine. continuă pe Adevărul

VIDEO Dezbatere electorala la Europa FM. Au participat Dan Barna, Theodor Paleologu si Kelemen Hunor

Dan Barna USR-PLUS), Theodor Paleologu PMP) si Kelemen Hunor UDMR) au fost singurii candidati la alegerile prezidentiale care au participat, joi seara, la dezbatere electorala organizata de postul de radio Europa FM.

Ce ne promit candidatii la alegerile prezidentiale pe anticoruptie si securitate nationala ?

Cu o campanie amortita, fara dialog politic transparent cu toti candidatii, romanii vor vota fara sa stie prea multe despre pozitionarea acestora pe cele doua teme esentiale. Este un moment trist pentru democratia din Romania, chiar daca tactic fiecare candidat si-a calculat foarte bine decizia de a nu participa la nicio dezbatere electorala.

Ce arata ultimele sondaje, la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale. Cu cine se lupta Iohannis in cursa de la Cotroceni

Cu doar cateva zile inainte de alegerile prezidentiale, care vor avea loc pe 10 noiembrie 2019, ultimele sondaje arata rezultate neasteptate. Romanii asteptati sa isi exercite dreptul la vot, duminica, ar putea avea o reala surpriza, deoarece Klaus Iohannis se afla momentan pe o pozitie fruntasa. Actualul presedinte al tarii se afla, in continuare, printre .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )