Libnet.ro
UNICEF

16:15

Dezbatere Historia la Adevarul Live, de la ora 11.00: Republica Moldova, intre Pactul Ribbentrop-Molotov si Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia la Adevarul Live, de la ora 11.00: Republica Moldova, intre Pactul Ribbentrop-Molotov si Uniunea Europeana

Recentele discutii legate de Tratatul de Frontiera intre Romania si Republica Moldova, semnat in 2010, si ratificat de Chisinau, nu si de Bucuresti, din motive tehnice, dar mai ales din ratiuni istorice, readuc in atentia opiniei publice consecintele pe care le mai are si astazi Pactul Ribbentrop-Molotov. continuă pe Adevărul

Dezbatere Adevarul Live, de la ora 11.00, despre schimbarile propuse de Guvern pentru noul Cod Rutier

Schimbarile propuse de Guvern pentru noul Cod Rutier, printre care se numara si nesanctionarea soferilor care au o alcoolemie de cel mult 0,2 mg/l, vor fi dezbatute, marti, incepand de la ora 11. 00, in cadrul emisiunii Adevarul Live, la care sunt invitati adjunctul sefului Directie Rutiere, comisarul-sef Cristian Crai, si presedintele Confederatiei Nationale Rutiere CNR), Augustin Hagiu.

Dezbatere Adevarul Live, despre schimbarile propuse de Guvern pentru noul Cod Rutier

Schimbarile propuse de Guvern pentru noul Cod Rutier, printre care se numara si nesanctionarea soferilor care au o alcoolemie de cel mult 0,2 mg/l, sunt analizate, la Adevarul Live, de catre adjunctul sefului Directie Rutiere din IGPR, comisarul-sef Cristian Crai.

VIDEO Comisarul-sefCristian Crai: Soferii pot alege sa consume sau nu alcool inainte de a se urca la volan

Schimbarile propuse de Guvern pentru Codul Rutier, printre care se numara si nesanctionarea soferilor care au o alcoolemie de cel mult 0,2 mg/l, sunt analizate, in direct la Adevarul Live, de catre adjunctul sefului Directie Rutiere din IGPR, comisarul-sef Cristian Crai.

VIDEO Comisarul-sef Cristian Crai (IGPR): Soferii pot alege sa consume sau nu alcool inainte de a se urca la volan

Schimbarile propuse de Guvern pentru Codul Rutier, printre care se numara si nesanctionarea soferilor care au o alcoolemie de cel mult 0,2 mg/l, au fost analizate, la Adevarul Live, de catre adjunctul sefului Directie Rutiere din IGPR, comisarul-sef Cristian Crai.

Au fost blocate conturile unei companii de asigurari din Republica Moldova

Comisia Nationala a Pietei Financiare CNPF) a decis suspendarea operatiunilor bancare la conturile detinute de Compania de Asigurari Euroasig Grup din Republica Moldova.

Un elev din Republica Moldova s-a spanzurat intr-o padure de langa Campulung Moldovenesc

Un tanar din Republica Moldova a fost gasit spanzurat intr-o padure de langa Campulung Moldovenesc. Baiatul in varsta de 15 ani era elev in clasa a noua la Colegiul National Dragos Voda din Campulung Moldovenesc.

Filmul unui regizor din Republica Moldova, candidat la OSCAR

Un film din Republica Moldova a fost inclus in lista candidatilor pentru premiul Oscar, al Academiei americane de cinematografie.

VIDEO Filmul unui regizor din Republica Moldova, candidat la OSCAR

Un film din Republica Moldova a fost inclus in lista candidatilor pentru premiul Oscar, al Academiei americane de cinematografie:Toti copiii Domnului al regizorului Adrian Popovici.

Cartel pe piata asigurarilor auto de Carte Verde din Republica Moldova

Doua companii de asigurari din Republica Moldova au ramas fara dreptul de a emite polite de Carte Verde. Expertii spun ca s-a ajuns la o situatie cand un grup de asiguratori controleaza acest important segment de piata.

Adevarul Live: Cat de greu coordonezi o firma cu peste 150 de angajati si cum poti sa te angajezi in IT? O discutie cu reprezentantii Avangate

Adevarul Live de la ora 15. 00 propune un subiect pentru antreprenori, dar si pentru cei care vor sa-si gaseasca un loc de munca in IT. impreuna cu Madalina Moraru de la Avangate, firma romaneasca ce a fost vanduta in Silicon Valley, vorbim cerintele unei asemenea firme.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )