Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dezbatere Historia la Adevarul Live, ora 11.00: Ungurii cer autonomie teritoriala. Ce inseamna Scaunele Secuiesti?

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia la Adevarul Live, ora 11.00: Ungurii cer autonomie teritoriala. Ce inseamna Scaunele Secuiesti?

La inceputul Anului Centenar, UDMR si alte doua formatiuni maghiare au semnat un document prin care cer autonomie teritoriala in Secuime si alte forme de autonomie pentru ungurii din Transilvania. continuă pe Adevărul

Dezbatere Historia la Adevarul Live: Ungurii cer autonomie teritoriala. Ce inseamna Scaunele Secuiesti?

La inceputul Anului Centenar, UDMR si alte doua formatiuni maghiare au semnat un document prin care cer autonomie teritoriala in Secuime si alte forme de autonomie pentru ungurii din Transilvania.

Adevarul Live, ora 11.00. Ecaterina Andronescu, despre restructurarea Guvernului Tudose. Mai rezista Dragnea la sefia PSD?

Senatoarea Ecaterina Andronescu vorbeste, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre posibila restructurare sau remaniere a Guvernului Tudose, tensiunile din PSD si candidatul formatiunii la prezidentialele din 2019.

Adevarul Live. Ecaterina Andronescu, mesaj pentru Liviu Dragnea: Nimeni nu este vesnic in functie. Nu as exclude un Guvern mai suplu

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu a spus, la Adevarul Live, ca Liviu Dragnea nu si-a pierdut autoritatea in partid, intrucat, la sedinta de ieri, a fost sustinut de mai multi lideri PSD. insa, cu toate acestea, nimeni nu e vesnic in functie, atentioneaza Ecaterina Andronescu, care nu e decisa daca Executivul are nevoie de o simpla remaniere sau de o restructurare masiva, cert e ca se impune o schimbare.

Adevarul Live, ora 14.00: De ce a pierdut Romania marile sale piete traditionale de export?

Este o intrebare care doare. O intrebare care priveste piete de export pe care Romania le dezvoltase inainte de 1989 in spatiul lumii arabe, in cel al Americii de Sud, in spatiul fost sovietic si in China, zone spre care acum tintesc investitiile marilor puteri economice ale lumii.

Adevarul Live, ora 12.00: Cauzele care duc la caderea parului si cum poate fi stopata aceasta problema

Alopecia, o afectiune dermatologica inflamatorie care duce la pierderea parului, poate fi tratata cu ajutorul propriului sange. Care sunt cele mai intalnite cauze care duc la caderea parului ne spune Dr. Ana-Maria Oproiu, medic Chirurgie Plastica.

Adevarul Live de la 14.00: Cine sunt norocosii zodiacului in 2018

Astrologul Maria Sarbu vine la Adevarul Live pentru a ne spune ce rezerva anul 2018 fiecarei zodii. Vom afla care sunt norocosii acestui nou capitol si cine va inregistra cele mai mari succese.

Adevarul Live. Halep viseaza frumos: Ce o asteapta pe Simona la Australian Open si cand isi va afla traseul

Dupa ce in 2017 a devenit ocupanta locului 1 WTA, Simona Halep si-a propus sa castige in 2018 primul turneu de Grand Slam din cariera.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )