Libnet.ro
UNICEF

05:15

Dezbatere Historia la Adevarul Live, ora 12.00: Cine a declansat Mineriada din 13- 15 iunie 1990?

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia la Adevarul Live, ora 12.00: Cine a declansat Mineriada din 13- 15 iunie 1990?

Se implinesc in curand 26 de ani de la sangeroasa Mineriada din 13-15 iunie 1990, cand patru parsoane au fost impuscate in centru Bucurestiului, sute de oameni au fost batuti de mineri pana la inconstienta, iar alte 1. 300 de persoane au fost arestate in mod ilegal. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 11.00. Gratian Mihailescu, consultant politic, despre campania electorala la firul ierbii

Consultantul politic Gratian Mihailescu va povesti, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, cum a fost campania electorala in judetul Caras-Severin, unde s-a implicat ca sfetnic pentru primarul ales al Resitei, liberalul Ioan Popa.

Adevarul Live, ora 13.00: Sebastian Ghita, despre secrete si servicii

Deputatul Sebastian Ghita, membru al Comisiei pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI, va explica, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, de ce a lasat sa se inteleaga s-a temut pentru soarta lui dupa moartea patronului Hexi Pharma, dar va vorbi si despre implicarea serviciilor in afaceri si in politica.

Aurora Liiceanu vorbeste despre fantasme si duplicitate, la Adevarul Live, de la ora 13.00

O noua carte a Aurorei Liiceanu a starnit interesul publicului la Bookfest: Ea si El - Biografia unei relatii, lansata la standul editurii Polirom. Scriitoarea este invitata in studioul Adevarul Live, de la ora 13. 00, pentru a vorbi despre fantasme si duplicitate, despre euri paralele si despre ea si el.

Adevarul Live, ora 13.00. Nicusor Dan, despre cum vrea sa salveze Romania in toamna

Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul USB) la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, este invitat, la Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, pentru a discuta despre planurile sale de a duce partidul in Parlament. Nicusor Dan vrea sa extinda partidul in toata tara pentru a intra in Parlament.

Despre sportivii paralimpici care vor participa la Olimpiada de la Rio. Medic: Acesti sportivi reprezinta un exemplu de forta si vointa

Circa 15 sportivi paralimpici vor participa in acest an la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro. Cu aceasta ocazie, sambata, 11 iunie, la Biblioteca Centrala Universitara Carol I din Bucuresti va avea loc un eveniment pentru strangerea de fonduri pentru acesti sportivi. Despre eveniment vom discuta la Adevarul Live, de la ora 14. 00, cu medicul Geta Gheorghe si cu Alexandru Ceobanu, campion Arnold Clasic Europe 2014.

Dezbatere Historia la Adevarul Live, ora 11.00: Cine a declansat Mineriada din 13- 15 iunie 1990?

Se implinesc in curand 26 de ani de la sangeroasa Mineriada din 13-15 iunie 1990, cand patru parsoane au fost impuscate in centru Bucurestiului, sute de oameni au fost batuti de mineri pana la inconstienta, iar alte 1. 300 de persoane au fost arestate in mod ilegal.

Adevarul Live: mai sunt trei zile pana la EURO! Ce sanse are Romania in fata Frantei?

Incepand cu ora 15. 00, Adevarul Live va gazdui o emisiune avand ca temna participarea Romaniei la Campionatul European de Fotbal.

Campania Adevarul te mediteaza pentru BAC 2016. Joi, la ora 12.00, consiliere in cariera, la Adevarul Live

Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac continua joi, la ora 12. 00, cand la Adevarul Live va fi invitat consilierul in cariera Gabriel Chicioreanu, fondatorul 4 Career.

Campania Adevarul te mediteaza pentru BAC 2016. Miercuri, 8 iunie, ora 12.00, la Adevarul Live va avea loc lectia video la Matematica

Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac revine miercuri, la ora 12. 00, cu lectia video la Matematica, sustinuta de profesoara Monica Stan, de la Colegiul National Sfantul Sava, din Bucuresti.

Campania Adevarul te mediteaza pentru BAC 2016. Lectia de Biologie, la Adevarul Live, vineri, ora 11.00

Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac continua vineri, 10 iunie, de la ora 11. 00, cu lectia de Biologie, sustinuta de profesoara Georgeta Onofrei, de la Colegiul National I. Caragiale. Tot vineri, dar de la ora 13. 00profesoara Mihaela Gavanescu, de la Colegiul National I. Caragiale va oferi cateva secrete despre cum ar trebui rezolvate subiectele de la materiile Socio-umane.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )