Libnet.ro
UNICEF

20:45

DEZMAT TOTAL la nici doua luni de la nunta! UNDE si-a dus frumoasa cantareata de muzica populara sotul tinerel iNTRECE ORICE IMAGINATIE: Se pregatesc INTENS... sa devina parinti! (GALERIE FOTO)

B1 B1,
DEZMAT TOTAL la nici doua luni de la nunta! UNDE si-a dus frumoasa cantareata de muzica populara sotul tinerel iNTRECE ORICE IMAGINATIE: Se pregatesc INTENS... sa devina parinti! (GALERIE FOTO)

Cantareata de muzica populara Silvana Riciu pare sa treaca printr-una din cele mai fericire perioade ale vietii ei. VEZI AICI GALERIA FOTO Ea s-a recasatorit pe 19 septembrie, pe malul lacului Cernica. continuă pe B1

Bucurestenii din cartierul Aviatiei, conditii ca in vremea comunismului: de doua luni au apa calda doar cateva ore pe zi si se spala la lighean Primaria Capitalei: in doua saptamani se rezolva

Bucurestenii din cartierul Aviatiei, abonati la RADET, au probleme de circa doua luni cu furnizarea apei calde. Oamenii spun ca in ultimele saptamani problema s-a acutizat si se spala la lighean, cu apa incalzita pe aragaz, ca in vremea comunismului, lucru inadmisibil pentru o capitala europeana. Contactat de HotNews. ro, Alexandru Burghiu, administratorul special al RADET, spune ca problemele au aparut din cauza lucrarilor de inlocuire a magistralei de pe bd. Iancu de Hunedoara, iar pana pe 15 noiembrie acestea se finalizeaza si lucrurile vor reveni la normal. Furnizarea caldurii nu este afectata, spune oficialul.

PENTRU INCA DOUA LUNI Actionarii Romgaz au prelungit mandatele administratorilor provizorii

Actionarii Romgaz SNG) au aprobat, in sedinta de ieri, prelungirea cu inca doua luni a celor cinci administratori cu mandate provizorii, se arata intr-un raport al producatorului de gaze naturale remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )