Libnet.ro
UNICEF

21:45

Dezvaluirea unor fosti colegi despre soferul care a provocat tragedia din Ialomita. Ce s-a intamplat cu barbatul

Antena3 Antena3,
Dezvaluirea unor fosti colegi despre soferul care a provocat tragedia din Ialomita. Ce s-a intamplat cu barbatul

Soferul de TIRcare a intrat pe contrasens si a provocat tragedia din Ialomita, soldata cu zece morti, avea momente in care atipea la volan, sustin colegii barbatului, potrivit stirileprotv. ro. Fostii. continuă pe Antena3

Stirile ProTV: Dezvaluirea unor fosti colegi despre soferul care a provocat tragedia din Ialomita

Soferul de TIR, care a intrat pe contrasens si a provocat tragedia din Ialomita soldata cu 10 morti, avea momente in care atipea la volan.

O noua dezvaluire soc despre soferul de TIR care a provocat accidentul din Ialomita. Ce s-a aflat despre el

Fostii colegi ai soferului de TIR care a provocat accidentul groaznic din Ialomita au facut dezvaluiri despre acesta. Ce s-a aflat? O noua dezvaluire soc despre soferul de TIR care a provocat accidentul din Ialomita Soferul de TIR, care a intrat pe contrasens si s-a izbit violent de un microbuz de transport pasageri provocand tragedia .

Cine este soferul care a provocat accidentul din Ialomita: Barbatul isi luase o cafea chiar inainte de producerea tragediei (VIDEO)

Soferul de TIR implicat in accidentul grav din Ialomita, soldat cu 10 morti, a oprit cu trei kilometri inainte de a intra pe contrasens. Potrivit Ministerului Transportului, barbatul s-ar fi oprit la un popas.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )