Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dezvaluire-bomba! Augustin Lazar cere acte in dosarul lui Tudorel Toader

Antena3 Antena3,
Dezvaluire-bomba! Augustin Lazar cere acte in dosarul lui Tudorel Toader

Dezvaluire-bomba facuta in emisiunea Editie Speciala. Augustin Lazar, procurorul general, cere acte in dosarul in care este cercetat ministrul Justitiei, Tudorel Toader. continuă pe Antena3

Augustin Lazar: Ministrul Justitiei interpreteaza eronat mesajul meu. De nicaieri nu rezulta intentia mea de a plasa justitia in afara puterilor statului

Procurorul general, Augustin Lazar, afirma ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, interpreteaza eronat mesajul sau, rupand din context cateva cuvinte pentru a-si putea formula acuzatia. De nicaieri nu rezulta intentia mea de a plasa justitia in afara puterilor statului si deasupra acestora, precum si problema depasirii cadrului constitutional si a existentei unui conflict juridic intre puterile statului, precizeaza Lazar.

Continua RAZBOIUL TOTAL intre Augustin Lazar si Tudorel Toader. Procurorul General: Ministrul interpreteaza ERONAT mesajul, rupand din context pentru a-si putea formula acuzatia

Schimb dur de replici intre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar. Initial, Lazar a lansat un mesaj de sustinere a magistratilor care au protestat duminica pe.

Tudorel Toader, mesaj dur pentru Augustin Lazar: Se afla intr-o grava eroare. Sa ne cunoastem si sa ne respectam competentele!

Ministrul Justitiei Tudorel Toader il critica pe procurorul general Augustin Lazar dupa ce acesta a precizat ca justitia, ca una dintre puterile statului, prin institutiile sale are rolul de a mentine.

Tudorel Toader, despre Augustin Lazar: Acuma sa nu confundam omul cu functia! Functia e importanta, omul e asa cum ii el

Ministrul Justitiei reitereaza ca procurorul general, Augustin Lazar, este intr-o eroare cand spune ca justitia a ajuns la maturitate si isi poate indeplini rolul de mentinere a echilibrului puterilor in stat, Toader subliniind ca vorbeste despre o eroare si nu de necunoasterea competentelor constitutionale.

Augustin Lazar: Tanara magistratura din Romania a ajuns la maturitate. Replica ministrului Justitiei

Procurorul general, Augustin Lazar, a transmis, duminica, un mesaj in care sustine ca independenta judecatorilor si procurorilor reprezinta o necesitate pentru a ne asigura ca justitia, ca una dintre puterile statului, prin institutiile sale, este capabila sa isi indeplineasca rolul de a mentine echilibrul puterilor si a corectitudinii relatiei dintre stat si cetateni.

Procurorul general Augustin Lazar se va intalni, vineri, cu delegatia Comisiei de la Venetia

Procurorul general, Augustin Lazar, se va intalni, vineri dimineata, cu membrii Comisiei de la Venetia, care se afla in aceste zile in Bucuresti pentru a discuta cu autoritatile despre modificarile.

Procurorul general Augustin Lazar se va intalni cu delegatia Comisiei de la Venetia

Procurorul general, Augustin Lazar, se va intalni, vineri dimineata, cu membrii Comisiei de la Venetia, care se afla in aceste zile in Bucuresti pentru a discuta cu autoritatile despre modificarile Codurilor penale.

Tudorel Toader, nou atac la Augustin Lazar: Procurorul general este in grava eroare, nu am zis de necunoasterea legii, dar nu ma surprinde

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a mentionat, duminica seara, ca a spus ca procurorul general se afla intr-o grava eroare cand afirma ca justitia isi poate indeplini rolul de mentinere a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )