Libnet.ro
UNICEF

18:30

Dezvaluiri despre alimentele din Romania. Tone de importuri de fructe si legume toxice

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri despre alimentele din Romania. Tone de importuri de fructe si legume toxice

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre alimentele din Romania. Romanii se confrunta cu trei mari probleme in ceea ce priveste. continuă pe Antena3

Un indragit muzician din Romania lupta cu cancerul. Apelul disperat facut pe Facebook

Adrian Berinde, un indragit muzician din Romania, a facut un apel disperat pe facebook. Acesta a vorbit pentru prima data despre boala grava care il macina. Dragii mei, In ultima vreme starea mea de.

Documentar socant despre alimentele facutein laborator. Carneaeste tratata precum deseurile toxice

Radu Tudor a prezentat in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, un documentar realizat de BBC, in care se vorbeste despre carnea produsa in laborator. Este un fenomen despre care nu prea se.

Bijuteria contemporana din Romania - antreprenoriat si arta

Artistul poate fi si antreprenor. Dovada e Dan Piersinaru, invitatul nostru la emisiunea Ziua Zero, care a vorbit despre AUTOR, targul de bijuterie contemporana ce va fi organizat intre 5 si 6 mai la Teatrul National din Bucuresti.

Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru, despre simbolurile din vis care anunta schimbarea

Numerologul Mihai Voropchievici si bioenergoterapeutul Lidia Fecioru au vorbit, sambata, la Adevaruri ascunse, despre visele care anunta schimbarile importante din viata. Apa, focul, zborul, diverse.

Locul din Romania in care multi vor sa isi cumpere o casa. E patria aerului curat

Resedinta judetului Harghita, Miercurea Ciuc, a intrat in topul oraselor cu cele mai mari cresteri de pret din primul trimestru al acestui an. Vanzatorii de apartamente din acest oras cereau la sfarsitul.

VANDUT: Militari Shopping Centre, tranzactie de 95 de milioane de euro. Atrium iese din Romania

Atrium European Real Estate anunta vanzarea centrului comercial Militari Shopping Centre din Bucuresti catre MAS Real Estate. Prin aceasta tranzactie, in valoare de 95 de milioane de euro, un nivel cu 9% mai mare fata de cea din raportul financiar la.

Politician din Romania, filmat la petreceri de swingeri cu sotia

Vica Blochina, fosta iubita a lui Victor Piturca si cea care i-a oferit cel de-al treilea mostenitor tehnicianului, este, fara doar si poate, una dintre cele mai senzuale blonde din showbiz-ul autohton. Iar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )