Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dezvaluiri incendiare din dosarul lui Traian Basescu. Ce trebuia sa faca fostul presedinte pentru bani

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri incendiare din dosarul lui Traian Basescu. Ce trebuia sa faca fostul presedinte pentru bani

Dezvaluiri incendiare in dosarul in care a fost audiat vineri Traian Basescu, la DNA. Procurorii vor sa demonstreze ca una dintre campaniile electorale ale lui Traian Basescu, cea din 2009, a fost finantata. continuă pe Antena3

IRINEL COLUMBEANU, prins in fapt cu IUBITA TINERICA! S-a vazut tot! DEZVALUIRI incendiare din PALATUL de la IZVORANI

Lumea mondena a explodat cand s-a aflat ca Irinel Columbeanu are o noua relatie cu Oana Cojocaru, o tanara in varsta de doar 21 de ani. intre cei doi e o difernta de 40 de ani, insa asta nu pare a fi.

Detalii exclusive din Israel. Cu ce e prins Traian Basescu

Detalii despre ancheta din Israel in care a fost audiat fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Ancheta a inceput, de fapt, la inceputul saptamanii, cand cel putin doi ofiteri israelieni.

Avocat: Este culmea sa spui ca cetatenia lui Traian Basescu a fost retrasa din motive juridice

Andrei Bivol, avocatul ex-presedintelui Romaniei Traian Basescu, afirma ca este culmea sa spui ca cetatenia lui Traian Basescu a fost retrasa din motive juridice. in opinia lui, acest lucru a fost facut din considerente exclusiv politice. Declaratia a fost facuta la emisiunea Sfatul Tarii de la 10TV, transmite IPN.

Traian Basescu: DNA este decredibilizata. increderea mea in aceasta institutie nu face decat sa se prabuseasca

Traian Basescu a ajuns vineri la Directia Nationala Anticoruptie unde a stat mai bine de trei ore. Fostul presedinte a fost audiat in calitate de martor la o comisie rogatorie, intr-un dosar instrumentat de.

Traian Basescu, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns, vineri dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), in calitate de martor, dar nu a precizat in ce dosar.

Traian Basescu, in calitate de martor la DNA

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns, astazi dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), in calitate de martor, dar nu a precizat in ce dosar.

Traian Basescu, audiat ca martor la DNA

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns, vineri dimineata, la DNA pentru a fi audiat in calitate de martor. Pentru moment nu se stie despre ce dosar este vorba. Senatorul nu a facut vreo alta precizare,.

Traian Basescu, audiat la DNA

Traian Basescu a ajuns, vineri dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Stire in curs de actualizare.

Traian Basescu, la DNA n calitate de martor

Fostul presedinte Traian Basescu a venit vineri la DNA, insa nu a dat detalii in legatura cu motivul prezentei sale la Directia Anticoruptie.

Traian Basescu arunca in aer Guvernul PSD: Mai ticalosilor, avem 43,5 miliarde euro! Oameni buni, o spun fara ezitare - in parteneriatul public- privat se poate FURA NECONTROLAT!

Traian Basescu demasca din nou ticalosiile Guvernului. Fostul presedinte arata cum lasa PSD-ul lui Liviu Dragnea sa se fure necontrolat prin parteneriatul public privat de constructie de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )