Libnet.ro
UNICEF

23:45

Dezvaluiri incendiare din dosarul lui Victor Ponta

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri incendiare din dosarul lui Victor Ponta

Detalii incredibile ies la iveala din dosarul Turceni - Rovinari. Fostul director al Complexului Energetic Turceni, Octavian Graure, a povestit in exclusivitate pentru Antena 3, calvarul prin care a trecut in anii. continuă pe Antena3

Mihai Gadea, dezvaluiri incendiare din dosarul lui Victor Ponta

Detalii incredibile ies la iveala din dosarul Turceni - Rovinari. Fostul director al Complexului Energetic Turceni, Octavian Graure, a povestit in exclusivitate pentru Antena 3, calvarul prin care a trecut in anii.

VICTOR PONTA intervine in SCANDALUL MOMENTULUI! Avertisment APOCALIPTIC pentru Dragnea si Iohannis

Victor Ponta a intervenit in scandalul momentului provocat de plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila, episod care seamana foarte mult cu ceea ce s-a intamplat in 2015, cand a fo.

Romania cumpara TEHNICA MILITARA din Israel. Victor Ponta DEMASCA PLANUL Guvernului PSD

Victor Ponta este de parere ca Guvernul face o greseala cumparand din Israel sisteme de interceptare a rachetelor Iron Dome. Fostul premier anunta ca partidul sau, Pro Romania, solicita sa se dea prioritate.

Victor Ponta, dezlantuit, chiar de fata cu Olguta Vasilescu: Asta e un Guvern groaznic, de incompetenti si de trompete!

Fostul premier Victor Ponta a dat de pamant cu Guvernul Dancila, intr-o emisiune televizata, chiar de fata cu Lia Olguta Vasilescu, unul dintre cei mai vocali membri ai acestui Executiv. E un Guvern.

Deputatul PSD Catalin Nechifor, fost sef Consiliu Judetean Suceava, trece la partidul lui Victor Ponta

Deputatul PSD Catalin Nechifor, fost presedinte al Consiliului Judetean Suceava in perioada 2012-2016, a anuntat ca se alatura partidului ProRomania, al lui Victor Ponta si Daniel Constantin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )