Libnet.ro
UNICEF

06:45

Romania cumpara TEHNICA MILITARA din Israel. Victor Ponta DEMASCA PLANUL Guvernului PSD

B1 B1,
Romania cumpara TEHNICA MILITARA din Israel. Victor Ponta DEMASCA PLANUL Guvernului PSD

Victor Ponta este de parere ca Guvernul face o greseala cumparand din Israel sisteme de interceptare a rachetelor Iron Dome. Fostul premier anunta ca partidul sau, Pro Romania, solicita sa se dea prioritate. continuă pe B1

Noul Humvee, produs in Romania. Vehiculul militar ultra performant a fost expus la BSDA 2018, cea mai mare expozitie de tehnica militara din estul Europei (VIDEO)

Romania ar putea produce o masina de lupta care va inlocui celebrul Humvee, un simbol al armatei americane, informeaza B1 TV. Compania de stat Romaero discuta serios subiectul cu cel mai mare producator de.

BSDA 2018, cea mai mare expozitie de tehnica militara din estul Europei! Armele viitorului, la Romaero (VIDEO)

La Romaero s-a deschis cea mai mare conferinta si expozitie de aparare, securitate si aeronautica din estul Europei, informeaza B1 TV. Atrase de anuntul guvernantilor ca Romania isi va innoi armamentul, ce.

Peste 270 de expozanti la cea mai mare expozitie de tehnica militara din estul Europei. Cele mai mari companii din lume au venit sa prezinte tehnicile de lupta (VIDEO)

La Romaero s-a deschis cea mai mare conferinta si expozitie de aparare, securitate si aeronautica din estul Europei, informeaza B1 TV. Atrase de anuntul guvernantilor ca Romania isi va innoi armamentul, ce.

VICTOR PONTA intervine in SCANDALUL MOMENTULUI! Avertisment APOCALIPTIC pentru Dragnea si Iohannis

Victor Ponta a intervenit in scandalul momentului provocat de plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila, episod care seamana foarte mult cu ceea ce s-a intamplat in 2015, cand a fo.

Scandalul mutarii ambasadei din Israel: Palestienii si-au rechemat ambasadorul din Romania

In plin scandal provocat de intentiile Guvernului roman de a muta ambasada din Israel la Ierusalim, Ambasada Palestinei la Bucuresti a anuntat rechemarea la Ramallah a ambasadorului Fuad Kokaly in vederea.

Victor Ponta, dezlantuit, chiar de fata cu Olguta Vasilescu: Asta e un Guvern groaznic, de incompetenti si de trompete!

Fostul premier Victor Ponta a dat de pamant cu Guvernul Dancila, intr-o emisiune televizata, chiar de fata cu Lia Olguta Vasilescu, unul dintre cei mai vocali membri ai acestui Executiv. E un Guvern.

Deputatul PSD Catalin Nechifor, fost sef Consiliu Judetean Suceava, trece la partidul lui Victor Ponta

Deputatul PSD Catalin Nechifor, fost presedinte al Consiliului Judetean Suceava in perioada 2012-2016, a anuntat ca se alatura partidului ProRomania, al lui Victor Ponta si Daniel Constantin.

Ambasadori rechemati din Israel

Turcia si Africa de Sud si-au rechemat ambasadorii din Israel, dupa ce militari israelieni au ucis 59 de plaestinieni si au ranit alti 2. 400, dintre care 1. 350 prin impuscare, la bariera de securitate dintre Israel si Fasia Gaza, ieri, in confruntari cu manifestanti contra inaugurarii Ambasadei Statelor Unite la Ierusalim, relateaza le Monde.

Interviu exploziv cu ministrul Turismului din Israel. Mesajul dur pe care il transmite presedintelui Klaus Iohannis

Ministrul Turismului din Israel, Yariv Levin, a acordat un interviu in exclusivitate pentru Antena 3 in care si-a declarat aprecierea pe care o are pentru pozitia Guvernului Dancila in privinta mutarii ambsadei.

Dragnea, intrevedere cu ministrul Turismului din Israel

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a avut, miercuri, o intrevedere cu Yariv Levin, ministrul Turismului din Israel, informeaza comunicatul de presa remis catre redactie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2128 seconds )