Libnet.ro
UNICEF

05:15

Dezvaluiri socante despre criminalul olandez care a ucis-o pe Adriana! A fost un copil abuzat de tatal alcoolic, mama lui avea probleme psihice

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri socante despre criminalul olandez care a ucis-o pe Adriana! A fost un copil abuzat de tatal alcoolic, mama lui avea probleme psihice

Dezvaluiri teribile ies la iveala despre pedofilul olandez care a omorat-o pe Adriana, fetita de 11 ani din Gura Sutii. Johannes Visscher a fost un copil abuzat de propriul tata si a devenit pradator de. continuă pe Antena3

Anunt oficial despre criminalul olandez. ADN-ul pedofilului, pe trupul Adrianei

Informatie de ultima ora despre criminalul olandez. ADN-ul pedofilului a fost gasit pe trupul Adrianei, fetita de 11 ani din Dambovita, ucisa si violata de barbat. in continuarea comunicatelor de presa.

Ce se intampla pe locul in care statea Adriana la scoala. Colegii, gest emotionant pentru fetita ucisa de olandez

Cazul Mihaelei Adriana Fieraru a socat toata Romania, mai ales ca a venit la scurt timp dupa vestile tragige din Caracal si dupa alte nenorociri care nu si-au gasit nici acum vinovatul. Colegii micutei de 11 ani au facut un gest deosebit in locul in care aceasta obisnuia sa stea. Ce a a aparut in .

Editie speciala Dosar de politician: Jurnalistul Marcel Vink, de la Telegraaf, va prezenta, in direct din Olanda, detalii cutremuratoare despre criminalul fetitei din Dambovita

Editie speciala Dosar de politician, marti seara, de la ora 21. Noi dezvaluiri despre cazul barbatului din Olanda care a rapit, violat si ucis o fetita din Dambovita. Invitatul special al lui.

Mircea Badea a facut o dezvaluire incredibila despre criminalul olandez din Dambovita. Cine l-a dus acolo

Mircea Badea a vorbit despre cazul de la Dambovita, unde o fetita de 11 ani a fost omorata de un cetatean olandez.

Demi Moore a facut dezvaluiri socante: ar fi fost vanduta de mama ei unui barbat care a violat-o pe cand avea 15 ani. A fost o tradare devastatoare

Actrita americana Demi Moore a dezvaluit ca a fost violata la 15 ani de un barbat care ulterior i-a dezvaluit ca mama ei ar fi vandut-o pentru 500 de dolari.

Gheorghe Dinca si-ar fi violat propria fiica. Detalii halucinante despre criminalul din Caracal

Jurnalista Evghenia Kironaki, reporter in premiera,a reusit sa vorbeasca cu cuscrul lui Gheorghe Dinca. Individul a crezut ca Evghenia este o tanara pe care ar putea sa o racoleze pentru a o .

Demi Moore, dezvaluiri INFIORATOARE despre adolescenta si mariajul cu Ashton Kutcher: Vanduta pentru 500 de dolari si inselata de mai multe ori, dar asta nu e tot!

Dezvaluiri infioratoare facute de actrita Demi Moore in legatura cu abuzurile la care a fost supusa in adolescenta. Invitata la emisiunea Good Morning, America, vedeta a marturisit ca a a fost violata.

Ce ne arata noul continent descoperit sub Europa despre locul in care traim

Cercetatorii au descoperit un nou continent sub Europa, iar acest lucru ne-ar putea ajuta sa intelegem mult mai multe despre teritoriul pe care locuim. Continentul a fost denumit Greater Adria,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )