Libnet.ro
UNICEF

11:30

Dezvaluiri socante din ancheta tragediei de la Caracal. Mama Alexandrei, sunata de un barbat cand era alaturi de un politist

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri socante din ancheta tragediei de la Caracal. Mama Alexandrei, sunata de un barbat cand era alaturi de un politist

Mama Alexandrei a fost sunata de un barbat in momentul in care femeia era alaturi de un politist care venisela locuinta ei sa afle mai multe informatii despre disparitia fetei. Barbatul i s-a adresat. continuă pe Antena3

Detalii socante din ancheta tragediei din Caracal. Cercelul Alexandrei, gasit in masina presupusului criminal. Ucigasul nu recunoaste faptele

Apar noi detalii referitoare la tragedia din Caracal dupa ultimele perchezitii efectuate la locul crimei. Cu prilejul perchezitiei efectuate la domiciliul numitului Dinca Gheorghe din municipiul Caracal, .

Exclusiv! Surse: Noi informatii din ancheta tragediei de la Caracal - 112 i-a inchis telefonul Alexandrei

Surse din ancheta au precizat ca primul apel de 45 de secunde nu a ajuns la Politia Olt deoarece s-a intrerupt in timpul protocolului cu Dispeceratul. Apelul de la 11:07 cel de 2 minute si 20 de secunde, a fost.

Ce s-a intamplat in timpul apelului la 112 facut de Alexandra. Detalii socante din ancheta

Dezvaluiri socante scoate la iveala si raportul MAI. Potrivit acestuia, operatorul de la 112 a fost extrem de refractar la apelul disperat al Alexandrei. Cu ocazia audierii inregistrarii discutiei.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Mama Alexandrei, PRIMA DECLARATIE: Eu sper ca e in viata...

Mama Alexandrei, fata din Caracal disparuta, despre care se presupune ca a fost ucisa de catre Gheorghe Dinca, barbatul retinut de catre autoritati, a declarat ca spera, in continuare, ca fata e in.

Detalii socante din ancheta care a socat Romania. Ce au gasit procurorii in cenusa dintr-un butoi

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal suspectat de uciderea adolescentei de 15 ani din localitatea Dobrosloveni, judetul Olt, a fost adus sambata la Tribunalul Dolj, unde va fi prezentat judecatorilor cu propunere.

DIICOT a extins actiunea penala fata de criminalul din Caracal. Noi dezvaluiri cumplite din ancheta facute de procurori

Georgiana Hossu, procurorul-sef adjunct al DIICOT Craiova, a facut noi precizari din ancheta inceputa in urma tragediei din Caracal. S-a dispus extinderea actiunii penale fata de inculpatul Dinca Gh.

DIICOT: Gheorghe Dinca, acuzat si de infractiunea de omor calificat. Noi dezvaluiri cumplite din ancheta facute de procurori

Georgiana Hossu, procurorul-sef adjunct al DIICOT Craiova, a facut noi precizari din ancheta inceputa in urma tragediei din Caracal. S-a dispus extinderea actiunii penale fata de inculpatul Dinca Gh.

Digi24: Cinci intrebari fara raspuns din ancheta crimelor de la Caracal

Toate institutiile implicate in cazul crimelor din Caracal au facut sau lucreaza la rapoarte. Informatiile preliminare scot la iveala nereguli grave, suspiciuni de incalcare a legii chiar, dar si o lipsa clara de coordonare a autoritatilor care trebuie sa raspunda in cazul rapirii unui minor dupa o procedura clar stabilita inca de acum opt ani. Iata cinci intrebari ramase, deocamdata, fara raspuns in acest caz.

Cerere-bomba dupa haosul din Caracal. Unchiul Alexandrei, dezvaluiri socante: Alexandra a sunat la ora 11. Politia abia la ora 18.00 a solicitat localizarea apelului. Sunt criminali cu sange rece

Alexandra Macesanu, fata sechestrata si cel mai probabil ucisala Caracal, este nepoata cunoscutului activist civic AlexandruCumpanasu. Unchiul Alexandrei sustine ca cei care nu au facut nimic in.

Crima din Caracal: Ce mesaj a primit mama Alexandrei dupa disparitia fetei sale

Noi detalii in cazul oribilelor crime din Caracal. Dupa ce bunicul Mihaelei, fata disparuta in luna aprilie, a primit un telefon in care i se spunea ca nepoata sa a plecat din tara si nu vrea sa se mai intoarca, si mama Alexandrei, tanara care a cerut disperata ajutor la 112, face noi dezvaluiri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )