Libnet.ro
UNICEF

18:30

Detalii socante din ancheta care a socat Romania. Ce au gasit procurorii in cenusa dintr-un butoi

Antena3 Antena3,
Detalii socante din ancheta care a socat Romania. Ce au gasit procurorii in cenusa dintr-un butoi

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal suspectat de uciderea adolescentei de 15 ani din localitatea Dobrosloveni, judetul Olt, a fost adus sambata la Tribunalul Dolj, unde va fi prezentat judecatorilor cu propunere. continuă pe Antena3

Detalii socante din ancheta tragediei din Caracal. Cercelul Alexandrei, gasit in masina presupusului criminal. Ucigasul nu recunoaste faptele

Apar noi detalii referitoare la tragedia din Caracal dupa ultimele perchezitii efectuate la locul crimei. Cu prilejul perchezitiei efectuate la domiciliul numitului Dinca Gheorghe din municipiul Caracal, .

Imagini si detalii exclusive despre crimele din Caracal care au ingrozit Romania - VIDEO

Noi dezvaluiri socante din ancheta disparitiei celor doua adolescente din Olt. Surse din investigatie spun ca una dintre fetele disparute a sunat ieri la 112 si a anuntat ca este tinuta captiva intr-o.

Suspectul de crima din Caracal a fost retinut. Noi dezvaluiri socante in cazul care a socat Romania

DIICOT Craiova a preluat de la Parchetului de pe langa Tribunalul Olt ancheta in dosarul disparitiei fetei de 15 ani din Dobrosloveni, judetul Olt, pentru a-l reuni cu un dosar privind disparitia unei alte.

Politie: STS ne-a dat trei adrese gresite. S-a pierdut mult timp cu perchezitiile. DETALII EXCLUSIVE din ancheta disparitiei celor doua adolescente din Olt

Apar noi informatii socante in ancheta disparitiei celor doua adolescente din Olt. AlexandraMacesanu, una dintre fetele disparute, asunat joi seara la 112 si a anuntat ca este tinuta captiva.

Suspectul de crima din Caracal a fost retinut. Noi dezvaluiri in cazul care a socat Romania

DIICOT Craiova a preluat de la Parchetului de pe langa Tribunalul Olt ancheta in dosarul disparitiei fetei de 15 ani din Dobrosloveni, judetul Olt, pentru a-l reuni cu un dosar privind disparitia unei alte.

Informatii cutremuratoare in cazul care a socat Romania. Alexandra, fetita care a disparut miercuri, a sunat de trei ori la 112 chiar din curtea ucigasului. Prima oara a inchis telefonul de frica. Ce s-a intamplat la ultimul apel

Noi informatii cutremuratoare in cazul suspectului din Caracal! Alexandra Macesanu15 ani), fetita care a disparut miercuri, a sunat la 112 chiar din curtea ucigasului. A spus ca a fost rapita si ca ar.

Detaliu infiorator din ancheta privind uciderea Alexandrei de catre un mecanic din Caracal. Parintii au recunoscut imediat ceea ce li s-a aratat

Parintii Alexandrei Alexandrei Maceseanu, tanara din Caracal, care ar fi fost macelarita de un mecanic din Olt, au recunoscut cerceii fetitei la locul crimei. Politistii au efectuat, vineri dimineata, o.

Imagini de la locul unde politistii au gasit ramasite umane. Ce spun anchetatorii - VIDEO

Noi dezvaluiri socante din ancheta disparitiei celor doua adolescente din Olt. Politistii au gasit ramasite umane in curtea unui mecanic auto, despre care se presupune ca ar fi luat-o la ocazie pe una.

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, detalii socante despre crima din Caracal: Undeva in jurul orei 1.30 noaptea s-a putut stabili de unde s-a facut apelul la 112

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, Anca Anunta, a vorbit la Antena 3 despre cum a decurs desfasurarea procedurii judiciare in cazul crimei din Caracal. Cazul se afla sub coordonarea unui.

Dan Antonescu, criminalist: E o birocratie care poate pune in primejdie vietile celor care sunt in pericol

Noi dezvaluiri socante din ancheta disparitiei celor doua adolescente din Olt. Una dintre fetele disparute a sunat joi searala 112 si a anuntat ca este tinuta captiva intr-o casa. S-au cerut date.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )