Libnet.ro
UNICEF

18:46

Dezvoltarea programelor de antreprenoriat pentru romanii din diaspora, obiectiv al Romaniei competitive

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dezvoltarea programelor de antreprenoriat pentru romanii din diaspora, obiectiv al Romaniei competitive

Autoritatile au dezbatut astazi, in cadrul proiectului Romania competitiva, necesitatea dezvoltarii programelor pentru sustinerea antreprenoriatului in tara noastra pentru romanii din diaspora, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri MECRMA). continuă pe Ziarul Bursa

Mari erori cu legea votului prin corespondenta. Pippidi: Romanii din Diaspora nu vor putea vota. Este un esec al guvernului Ciolos. Trebuia sa bage toti banii din comunicare pentru a-i informa pe oameni (VIDEO)

Un esec al Guvernului Ciolos priveste Legea votului prin corespondeta, este de parere Alina Mungiu Pippidi. Politologul a precizat pentru Stirile B1 TV ca votul pentru alegerile parlamentare este un chin pentru.

Guvernul va adopta in aceasta saptamana ordonanta de urgenta pentru suplimentarea sectiilor de vot din Diaspora

Prim-ministrul Romaniei, Dacian Ciolos, a anuntat, luni, ca Guvernul va adopta in aceasta saptamana o Ordonanta de Urgenta care va permite, intr-un anumit cadru bine definit, suplimentarea sectiilor de vot pentru romanii din Diaspora, acolo unde este cazul.

UPDATE Ajutoare pentru romanii afectati de cutremurul din Italia/ Dacian Ciolos a cerut o analiza asupra modului in care Romania este pregatita sa faca fata unor catastrofe

Guvernul va adopta luni, in cadrul unei sedinte extraordinare, o hotarare privind acordare unor ajutoare de urgenta persoanelor afectate de cutremurul din Italia. Premierul Dacian Ciolos a declarat la inceputul sedintei ca este un prim pachet de ajutoare, fiind incluse cat mai multe situatii specifice. Vom reveni, daca va fi nevoie, cu alte clarificari, a spus Ciolos. Acesta a cerut Ministerului de Interne si Ministerului Administratiei Publice sa prezinte o analiza asupra modului in care Romania este pregatita sa faca fata unor astfel de catastrofe. UPDATE Guvernul a aprobat luni masuri suplimentare de sprijin pentru romanii raniti si afectati de cutremurul din Italia. Vezi care sunt aceste masuri.

Guvernul stabileste ajutoare pentru romanii afectati de cutremurul din Italia

Guvernul s-a reunit, luni, de la ora 14,00, intr-o sedinta extraordinara pentru a analiza masurile in sprijinul romanilor afectati de cutremurul din Italia. La solicitarea premierului Dacian Ciolos, ministrii Muncii si de Externe prezinta un prim pachet de masuri de sprijin pentru romanii raniti si afectati de cutremurul din Italia.

Cluj: Un turist a murit electrocutat, iar alte opt persoane au fost ranite in timp ce se plimbau cu hidrobicicleta pe lac. Ancheta deschisa pentru ucidere din culpa

UPDATE 11:00: Politistii din Cluj au deschis o ancheta pentru ucidere din culpa si vatamare corproala din culpa dupa ce o persoana a murit electrocutata, iar alte patru au ajuns la spital, in urma unei.

Ministrul delegat pentru romanii de pretutindeni Maria Ligor viziteaza centrul Italiei

Ministrul delegat pentru relatiile cu romanii de pretutindeni, Maria Ligor, se va deplasa duminica in centrul Italiei, regiune puternic afectata de cutremurul care a avut loc miercuri si in care si-au pierdut viata si 11 cetateni romani, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE) intr-un comunicat.

Aur la Campionatele de la Rotterdam pentru juniorii din echipajul de 4 rame! Romanii au stabilit un nou record mondial

Echipajul masculin de 4 rame juniori), alcatuit din Stefan Constantin Berariu, Cosmin Pascari, Vasile Mihaita Tiganescu si Cristi Constantin Hirgau, a cucerit medalia de aur la Campionatele.

Ambasadorul Marii Britanii lauda romanii din Regat

Marea Britanie va ramane o tara deschisa si dupa iesirea din Uniunea Europeana, deci ramane un partener pentru Romania in foarte multe contexte, iar Parteneriatul nostru strategic cu Romania va continua, a afirmat, sambata, la Constanta, ambasadorul Paul Brummell, invitat la Scoala de vara a femeilor social-democrate.

Eveniment caritabil pentru victimele din Colectiv, la un an de la tragedie. Vama, Up To Eleven si Holograf vor canta la Arenele Romane

Vama, Up To Eleven si Holograf sunt cateva dintre trupele care vor canta in cadrul evenimentului Noua ne pasa, organizat de Asociatia Promusic Events impreuna cu o parte dintre ranitii din incendiul care a avut loc pe 30 octombrie 2015, in clubul Colectiv din Bucuresti si in urma caruia 64 de persoane au murit. Evenimentul va avea loc pe 30 octombrie, la Arenele Romane. Banii stransi vor merge catre victimele care inca au nevoie de tratament.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )