Libnet.ro
UNICEF

11:00

DGASMB vrea sa depuna o plangere penala impotriva DSP Bucuresti. Totul ar fi inceput odata cu focarul de coronavirus de la un camin din Berceni (VIDEO)

B1 B1,
DGASMB vrea sa depuna o plangere penala impotriva DSP Bucuresti. Totul ar fi inceput odata cu focarul de coronavirus de la un camin din Berceni (VIDEO)

Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti DGASMB) intentioneaza sa faca o plangere penala impotriva Directiei de Sanatate Publica Bucuresti DSPB), in conditiile in care la un. continuă pe B1

DGASMB va depune plangere penala impotriva DSP Bucuresti

Directia de Asistenta Sociala Bucuresti anunta ca va face plangere penala impotriva DSP Bucuresti, acuzand ca nu s-a facut testarea beneficiarilor si angajatilor de la Centrul Rezidential Berceni, dupa confirmarea a 75 de cazuri de infectare cu coronavirus.

Scandal intre autoritati pe tema gestionarii focarului din Bucuresti. 75 de persoane au fost infectate intr-un centru de batrani din Berceni

Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti DGASMB) va face plangere penala impotriva DSP Bucuresti pentru ca nu a dispus testarea celor 479 de persoane 246 de angajati si 233 de beneficiari) ai Centrului Rezidential Berceni, dupa ce aici au fost confirmate 75 de cazuri de coronavirus. Reactia vine dupa ce DSP a amendat Centrul cu 20. 000 lei.

DSP Bucuresti: Zeci de cazuri de infectare cu coronavirus, descoperite in centre rezidentiale de ingrijire si asistenta pentru persoane dependente

Zeci de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost descoperite in centre rezidentiale de ingrijire si asistenta pentru persoane dependente, anunta, luni, Directia de Sanatate Publica DSP ) Bucuresti.

Focarul de coronavirus de la caminul de batrani din Berceni: Directia de Asistenta Sociala acuza DSP ca nu a testat rezidentii si personalul, desi are obligatia sa ii testeze de doua ori pe luna

Directia Generala de Asistenta Sociala Bucuresti anunta ca va face plangere penala impotriva Directiei de Sanatate Publica din Capitala din cauza ca, desi la Centrul Rezidential de ingrijire si Asistenta pentru Persoane Dependente Berceni au fost depistati pozitiv cu coronavirus 47 de rezidenti si 28 de angajati, DSP Bucuresti a declarat ca nu are posibilitatea sa testeze persoanele din centru. Potrivit prevederilor legale, DSP are obligatia sa testeze angajatii centrului de doua ori pe luna, iar rezidentii trebuie testati la aparitia simptomelor sau a unui caz de infectare cu virusul. Focar de coronavirus intr-un camin de batrani din Bucuresti: 75 de persoane infectate - rezidenti si angajati.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )