Libnet.ro
UNICEF

13:16

Focarul de coronavirus de la caminul de batrani din Berceni: Directia de Asistenta Sociala acuza DSP ca nu a testat rezidentii si personalul, desi are obligatia sa ii testeze de doua ori pe luna

Hotnews Hotnews,
 Focarul de coronavirus de la caminul de batrani din Berceni: Directia de Asistenta Sociala acuza DSP ca nu a testat rezidentii si personalul, desi are obligatia sa ii testeze de doua ori pe luna

Directia Generala de Asistenta Sociala Bucuresti anunta ca va face plangere penala impotriva Directiei de Sanatate Publica din Capitala din cauza ca, desi la Centrul Rezidential de ingrijire si Asistenta pentru Persoane Dependente Berceni au fost depistati pozitiv cu coronavirus 47 de rezidenti si 28 de angajati, DSP Bucuresti a declarat ca nu are posibilitatea sa testeze persoanele din centru. Potrivit prevederilor legale, DSP are obligatia sa testeze angajatii centrului de doua ori pe luna, iar rezidentii trebuie testati la aparitia simptomelor sau a unui caz de infectare cu virusul. Focar de coronavirus intr-un camin de batrani din Bucuresti: 75 de persoane infectate - rezidenti si angajati. continuă pe Hotnews

Focar de coronavirus la un camin de batrani din Bucuresti: 75 de persoane infectate

75 de persoane, locatari si angajati ai unui camin de batrani din sectorul 4 al Capitalei, au fost confirmati cu coronavirus. Conducerea azilului a fost amendata cu 20. 000 de lei pentru neglijenta in combaterea virusului.

Focar de coronavirus intr-un camin de batrani din Bucuresti: 75 de persoane infectate - rezidenti si angajati

75 de persoane - rezidenti si angajati ai unui camin de batrani din sectorul 4 al Capitalei - sunt infectate cu coronavirus, anunta Directia de Sanatate Publica. Potrivit DSP Bucuresti, focarul din caminul de batrani a izbucnit din cauza ca nu au fost instituite, de catre personalul medico-sanitar si administrativ, toate masurile care sa previna aparitia sau raspandirea de boli transmisibile. DSP a amendat conducerea caminului cu 20. 000 de lei.

DGASMB vrea sa depuna o plangere penala impotriva DSP Bucuresti. Totul ar fi inceput odata cu focarul de coronavirus de la un camin din Berceni (VIDEO)

Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti DGASMB) intentioneaza sa faca o plangere penala impotriva Directiei de Sanatate Publica Bucuresti DSPB), in conditiile in care la un.

Focarul de coronavirus de la fabrica de inghetata din Sebes: inca 20 de persoane au fost testate pozitiv. DSP a realizat peste 400 de teste individuale

Focarul de coronavirus descoperit la fabrica de inghetata din Sebes se extinde. inca 20 de persoane, angajati si membri ai familiilor acestora, au fost testati pozitiv in ultimele 24 de ore.

Coronavirus: Patru tari din UE propun o alternativa de relansare la planul Merkel-Macron

Austria, Suedia, Danemarca si Olanda au prezentat o contrapropunere la initiativa franco-germana pentru un plan de reconstructie pentru Uniunea Europeana dupa pandemia de coronavirus, relateaza sambata dpa, potrivit Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )