Libnet.ro
UNICEF

19:30

Diabeticii nu au voie sa conduca masina. Topul celor mai frecvente mituri despre boala zaharului

Adevărul Adevărul,
Diabeticii nu au voie sa conduca masina. Topul celor mai frecvente mituri despre boala zaharului

PREJUDECATI Exista nenumarate mituri despre diabet, prezentate adeseori drept adevaruri absolute, care nu doar ca sunt false, dar uneori pot fi chiar periculoase si pot atrage si stigma celor din jur. De exemplu, zaharul nu provoaca diabet zaharat si nici nu le este complet interzis pacientilor cu aceasta afectiune, asa cum cred foarte multi. De asemenea, nu doar persoanele cu plus ponderal pot fi la risc de a face diabet. continuă pe Adevărul

Topul celor mai scumpe picturi din toate timpurile

De curand, un tablou din seria Capite a pictorului impresionist Claude Monet s-a vandut pentru 110,7 milioane de dolari la o licitatie organizata de Sotheby039;s. Desi este cel mai scump tablou impresionist vandut vreodata, pictura lui Monet.

Plasticul, cel mai intalnit deseu de pe litoral. Topul celor mai murdare plaje

La nivel de categorii deseuri, materialul polimeric artificial a predominat, reprezentand 56% din totalul elementelor identificate pe plajele monitorizate.

Forbes: Manchester United, detronata de Real Madrid in clasamentul celor mai valoroase cluburi de fotbal din lume

Real Madrid a detronat-o pe Manchester United in clasamentul celor mai valoroase cluburi de fotbal din lume, dat publicitatii anual de prestigioasa revista economica americana Forbes, informeaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )