Libnet.ro
UNICEF

07:15

Topul celor mai scumpe picturi din toate timpurile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai scumpe picturi din toate timpurile

De curand, un tablou din seria Capite a pictorului impresionist Claude Monet s-a vandut pentru 110,7 milioane de dolari la o licitatie organizata de Sotheby039;s. Desi este cel mai scump tablou impresionist vandut vreodata, pictura lui Monet. continuă pe Wall-Street Ro

GRAFIC Care este orasul cu cele mai scumpe terenuri din Romania. Surpriza: Nu este Bucurestiul!

Cluj-Napoca a devenit orasul cu cele mai scumpe terenuri pentru dezvoltari industriale din Romania, preturile de aici, in locatii de maxim interes, fiind si de aproape doua ori mai mari decat cele cerute pentru o locatie din Bucuresti, arata o analiza a companiei de consultanta imobiliara Dunwell, specializata in sectorul Industrial.

Forbes: Manchester United, detronata de Real Madrid in clasamentul celor mai valoroase cluburi de fotbal din lume

Real Madrid a detronat-o pe Manchester United in clasamentul celor mai valoroase cluburi de fotbal din lume, dat publicitatii anual de prestigioasa revista economica americana Forbes, informeaza Reuters.

SUA: Cel mai mic bebelus din lume a fost externat dintr-un spital din San Diego, California

Cel mai mic bebelus din lume a iesit din spital, la 5 luni dupa ce a venit pe lume in San Diego, California, relateaza CNN.

Dunarea este cel mai poluat fluviu din Europa - studiu

Dunarea este cel mai poluat fluviu din Europa. Este concluzia celui mai mare studiu in care a fost analizat nivelul de antibiotice din raurile din 72 de tari. in peste 100 din ele, concentratia descoperita a.

Dacia a avut in 2018 cifra de afaceri de 5,3 miliarde de euro si cel mai ridicat profit din istorie

Automobile Dacia a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 5,3 miliarde de euro, in crestere cu 5% fata de anul anterior, iar profitul a crescut cu 40%, la 162 milioane de euro, cel mai ridicat nivel din istoria companiei, relateaza Mediafax.

Robert Cazanciuc, liderul comisiei juridice a Senatului: PSD a suferit cea mai mare cadere din istorie. Nu este vina doar a lui Dragnea, n-am ascultat vocea celor care ne contesta

Fostul ministru PSD al Justitiei, Robert Cazanciuc,a declarat, luni, PSD a suferit cel mai mare esec electoral din istorie. Cazanciuc, liderul comisiei juridice a Senatului, afirma ca vina nu o poarte doar.

HOROSCOP. Top cele mai bune amante din zodiac. Femeile Rac sunt niste ingeri, Balantele insa sunt... Doamne fereste

Fiecare dintre noi avem dorinte si ni le manifestam in diferite moduri. Depinde de personalitate si cultura. O femeie indrazneata nu este neaparat vulgara. Majoritatea clasificarilor de acest gen vin din partea unor.

Dinamovistul Dan Nistor, cel mai bun pasator din Liga 1

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat statisticile pentru sezonul 2018/2019 in Liga 1 Betano, iar mijlocasul dinamovist Dan Nistor este jucatorul cu cele mai multe pase decisive.

Anuntul facut de fosta sotie a fondatorului Amazon. Ce face cu cea mai mare parte din avare in urma divortului

Fosta sotie a miliardarului american care a fondat compania Amazon,Jeff Bezos a declarat ce va face cu cea mai mare parte a averii ramase in urma divortului. La aproape sase luni dupa anuntarea.

VREMEA 29 mai. Mai multe zone din tara scapa de ploi si se bucura de temperaturi uriase

O vreme instabila azi in cea mai mare parte a tarii. Scapa de ploi sudul si estul teritoriului, unde vremea va fi frumoasa, cu cer variabil si temperaturi de 30 de grade in zona Mun.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )