Libnet.ro
UNICEF

16:30

Dialog halucinant intre Gheorghe Dinca si victima sa, Alexandra. Noi detalii despre cazul din Caracal

Playtech Playtech,
Dialog halucinant intre Gheorghe Dinca si victima sa, Alexandra. Noi detalii despre cazul din Caracal

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal care a ucis fara mila doua tinere, pe care le-a luat la ocazie, a redat in fata oamenilor legii dialogul pe care l-a avut cu una dintre cele doua victime. in varsta de 66 de ani, barbatul a povestit ce s-a intamplat, dupa ce Alexandra Macesanu s-a urcat in masina . continuă pe Playtech

Gheorghe Dinca, suspect intr-o alta crima! Asemanare mare intre victima si cele doua fete omorate

Gheorghe Dinca a fost audiat de catre anchetatori cu privire la o alta crima, produsa in urma cu patru ani, in Craiova. Este vorba de Alexandra Goghez, o tanara gasita moarta, in Parcul Nicola.

Criminalul Gheorghe Dinca a recunoscut ca le-a omorat pe Luiza si Alexandra. A doua victima ar fi fost prinsa in timp ce suna la 112. Cum a motivat faptele sale

Avocatul Alexandru Bogdan a declarat ca Gheorghe Dinca si-a recunoscut duminica faptele de omor, atat in cazul Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani, cat si al Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani disparuta i.

Marturia cutremuratoare a criminalului Gheorghe Dinca, despre Luiza fata disparuta in luna aprilie. A violat-o timp de 3 luni, iar apoi a ucis-o

Inainte de Alexandra Macesanu, o alta tanara pe nume Luiza Melencu i-a cazut victima criminalului Gheorghe Dinca. in urma audierilor care au avut loc, anchetatorii au descoperit ce s-a intamplat cu tanara disparuta in urma cu aproape patru luni. Luiza Melencu, o alta victima a criminalului din Caracal pe 14 aprilie 2019 este data in .

Ce s-a intamplat pe siteul Politiei, dupa ce Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra

Chiar daca Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal, a recunoscut ca a ucus-o pe Alexandra Macesanu, in lipsa unor dovezi clare, fata continua sa figureze la persoane disparute. Politistii din Olt au.

Detalii socante despre ce s-a intamplat in masina lui Gheorghe Dinca din momentul cand Alexandra s-a urcat la ocazie

Detalii socante ies la iveala in timpul audierilor lui Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. in timpul audierilor, mecanicul auto a povestit.

Reconstituirea crimei de la Caracal. Anchetatorii se intorc luni la casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii se intorc astazi la casa lui Gheorghe Dinca unde acesta a recunoscut ca a ucis cele doua fete pe care le rapise. in timpul audierilor, barbatul le-a povestit procurorilor cum le-a omorat pe tinere. Ultima dintre ele, Alexandra, a fost ucisa cand a fost descoperita cu telefonul de pe care sunase la 112. DIICOT: Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra joi la pranz, dupa ce a suprins-o cu telefonul in mana. Cazul Caracal: Gheorghe Dinca a recunoscut ambele crime Avocat: El a dat detalii despre modul in care le-a ucis pe feteAudierea lui Dinca a fost intrerupta, pentru ca i s-ar fi facut rau Avocat: A cedat din cauza remuscarilor, are pareri de rau pentru faptele sale.

Gheorghe Dinca a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra si Luiza. Ce explicatii a oferit criminalul

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, a recunoscut, duminica, uciderea celor doua fete disparute, Alexandra si Luiza, potrivit MEDIAFAX, care il citeaza pe avocatul suspectului.

Gheorghe Dinca le-a ucis pe Alexandra si pe Luiza. Nu exista alte crime, spune avocatul sau. Jurnalistul Sorin Ovidiu Balan: Sunt 18 disparitii suspecte in zona

Avocatul Alexandru Bogdan a declarat ca Gheorghe Dinca si-a recunoscut duminica faptele de omor, atat in cazul Alexandrei Macesan, fata de 15 ani, cat si al Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani disparuta.

Detaliu uluitor in cazul criminalului din Caracal! Ce s-a gasit pe pielea lui Gheorghe Dinca

Gheorghe Dinca a declarat ca nu o cunoaste pe Alexandra Macesanu si neaga acuzatiile aduse. Presupusul criminal s-a intors in cursul serii de 27 iulie in casa din care Alexandra a sunat disperata dupa.

ULTIMA ORA Criminalul din Caracal si-a recunoscut ambele crime: ce detalii a oferit Gheorghe Dinca

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, si-a recunoscut ambele crime. Anuntul a fost facut duminica de avocatul acestuia, care a precizat ca barbatul a recunoscut ca le-a ucis pe cele doua adolescente, Alexandra si Luiza, date disparute. Gheorghe Dinca a recunoscut ca a comis cele doua crime. Barbatul in varsta de 66 de ani a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )