Libnet.ro
UNICEF

17:45

Detalii socante despre ce s-a intamplat in masina lui Gheorghe Dinca din momentul cand Alexandra s-a urcat la ocazie

Antena3 Antena3,
Detalii socante despre ce s-a intamplat in masina lui Gheorghe Dinca din momentul cand Alexandra s-a urcat la ocazie

Detalii socante ies la iveala in timpul audierilor lui Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. in timpul audierilor, mecanicul auto a povestit. continuă pe Antena3

Detalii socante despre Gheorghe Dinca: Avea forta mare in maini. Uneori din curtea lui iesea un miros urat, de ars

Apar detalii socante despre Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca le-a ucis pe Luiza si Alexandra. Vecinii barbatului spun ca era ursuz si dificil si nu prea iesea din curte. Cu toate.

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, detalii socante despre crima din Caracal: Undeva in jurul orei 1.30 noaptea s-a putut stabili de unde s-a facut apelul la 112

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, Anca Anunta, a vorbit la Antena 3 despre cum a decurs desfasurarea procedurii judiciare in cazul crimei din Caracal. Cazul se afla sub coordonarea unui.

Detalii socante din ancheta tragediei din Caracal. Cercelul Alexandrei, gasit in masina presupusului criminal. Ucigasul nu recunoaste faptele

Apar noi detalii referitoare la tragedia din Caracal dupa ultimele perchezitii efectuate la locul crimei. Cu prilejul perchezitiei efectuate la domiciliul numitului Dinca Gheorghe din municipiul Caracal, .

Ce s-a intamplat in timpul apelului la 112 facut de Alexandra. Detalii socante din ancheta

Dezvaluiri socante scoate la iveala si raportul MAI. Potrivit acestuia, operatorul de la 112 a fost extrem de refractar la apelul disperat al Alexandrei. Cu ocazia audierii inregistrarii discutiei.

Detalii socante din ancheta care a socat Romania. Ce au gasit procurorii in cenusa dintr-un butoi

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal suspectat de uciderea adolescentei de 15 ani din localitatea Dobrosloveni, judetul Olt, a fost adus sambata la Tribunalul Dolj, unde va fi prezentat judecatorilor cu propunere.

Imagini si detalii exclusive despre crimele din Caracal care au ingrozit Romania - VIDEO

Noi dezvaluiri socante din ancheta disparitiei celor doua adolescente din Olt. Surse din investigatie spun ca una dintre fetele disparute a sunat ieri la 112 si a anuntat ca este tinuta captiva intr-o.

Descoperire infioratoare in masina lui Gheorghe Dinca. Mama Alexandrei a confirmat totul

Cu prilejul perchezitiei efectuate la domiciliul lui Dinca Gheorghe din municipiul Caracal,in cenusa aflata intr-un butoi metalic, au fost gasite prin cernere, mai multe fragmente de oase calcinate si 21 bu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )