Libnet.ro
UNICEF

05:15

Diana Ghisoiu a murit, la doar 24 de ani, din cauza meningitei. Care sunt simptomele acestei boli crunte

Antena3 Antena3,
Diana Ghisoiu a murit, la doar 24 de ani, din cauza meningitei. Care sunt simptomele acestei boli crunte

Diana Ghisoiu a murit, la doar 24 de ani, din cauza meningitei. Care sunt simptomele acestei boli crunte. Citeste mai mult pespynews. ro . continuă pe Antena3

Val de mesaje emotionante dupa ce Diana, tanara de 24 de ani din Sibiu, a murit din cauza meningitei. Dumnezeu te-a vrut in ceata de ingeri

Diana Ghisoiu a avut parte de un destin tragic, stingandu-se din viata la varsta de doar 24 de ani. Tanara a murit in noaptea de joi spre vineri din cauza meningitei. Diana era din Sibiu si se afla in.

Momente cumplite pentru o familie. Ambele fetite au murit din cauza unei boli despre care nu stiau nimic

O familie a pierdut ambele fetite din cauza unei boli ingrozitoare. Rachael Casella 34 de ani), mama fetelor, a pierdut-o pe prima dintre ele la doar sapte luni. Micuta fusese diagnosticata cu atrofi.

O femeie care avea dureri de spate a murit, din cauza medicatiei. Atentie! Greseala asta o facem multi!

O femeie de 42 de ani a murit din cauza medicamentelor pe care le lua pentru durerile de spate. Potrivit Mirror, Donna Spiby a murit dupa ce a luat patru analgezice diferite, din disperarea de a scapa de.

Caz socant. O fetita a devenit mama la doar 12 ani

O fetitta de doar 12 ani a nascut dupa ce a ramas insarcinata la doar 11 ani. Cea mica a fost internata la un spital din Perth la inceputul acestei luni, devenind una dintre cele mai tinere mame din.

Traficul rutier, oprit pe Autostrada Bucuresti-Constanta din cauza poleiului

Traficul rutier pe Autostrada A2 Bucuresti-Constanta a fost oprit la kilometrul 10+500 Capitala), pana la 106 106 + 800 de metri Drajna Noua), din cauza poleiului, informeaza centrul Infotrafic.

Mii de galateni au ramas fara curent electric din cauza ploii nghetate

Mii de galateni au ramas fara curent electric, joi, dupa ce retelele care alimenteaza localitatile au cedat din cauza ploii inghetate. in judet, sase localitati nu au energie electrica, dar probleme au fost si in mai multe cartiere din municipiul Galati, relateaza Mediafax.

Primaria unui municipiu a anulat Hora Unirii din cauza gripei

Primaria municipiului Campina, din judetul Prahova, a decis anularea manifestarilor dedicate Unirii Principatelor, din cauza numarului mare de cazuri de gripa si a faptului ca vremea este.

Panica in spitale! 25 de oameni au murit din cauza gripei

25 de oameni au murit din cauza gripei, iar panica din randul populatiei incepe sa se faca simtita in salile de asteptare ale spitalelor. in doar doua zile, medicii din Bucuresti au ajuns sa consulte.

Scolile vor fi nchise vineri din cauza numarului mare de cazuri de gripa

Scolile vor fi inchise vineri din cauza numarului mare de cazuri de gripa. Decizia a fost luata de Ministerul Educatiei, la recomandarea Ministerului Sanatatii. Este vorba despre toate unitatile de invatamant preuniversitar din tara. Scolile vor fi inchise si joi, cand profesorii au zi libera 24 ianuarie). Decizia a fost luata dupa ce specialistii Institutului National de Sanatate Publica au declarat a doua saptamana cu caracter epidemic. in cazul in care va urma si a treia saptamana cu caracter epidemic, in Romania va fi declarata epidemie de gripa. Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a urcat miercuri la 34.

Sfarsit tragic pentru un copil de sase ani din Hunedoara. A murit dupa ce un barbat a incercat sa fure o butelie de oxigen din preajma micutului

Un copil de sase ani a murit in urma unei explozii a unei butelii de oxigen, tragedia producandu-se la Hunedoara. Din primele informatii, se pare ca, totul s-a intamplat langa o ghena de gunoi de pe strada.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )