Libnet.ro
UNICEF

19:00

O femeie care avea dureri de spate a murit, din cauza medicatiei. Atentie! Greseala asta o facem multi!

Antena3 Antena3,
O femeie care avea dureri de spate a murit, din cauza medicatiei. Atentie! Greseala asta o facem multi!

O femeie de 42 de ani a murit din cauza medicamentelor pe care le lua pentru durerile de spate. Potrivit Mirror, Donna Spiby a murit dupa ce a luat patru analgezice diferite, din disperarea de a scapa de. continuă pe Antena3

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 31

Doua persoane au murit din cauza gripei, in Spitalul Judetean din Constanta. Niciunul dintre pacienti nu era vaccinat antigripal. in ambele cazuri, prezenta virusului gripal a fost confirmata.

Panica in spitale! 25 de oameni au murit din cauza gripei

25 de oameni au murit din cauza gripei, iar panica din randul populatiei incepe sa se faca simtita in salile de asteptare ale spitalelor. in doar doua zile, medicii din Bucuresti au ajuns sa consulte.

Momente cumplite pentru o familie. Ambele fetite au murit din cauza unei boli despre care nu stiau nimic

O familie a pierdut ambele fetite din cauza unei boli ingrozitoare. Rachael Casella 34 de ani), mama fetelor, a pierdut-o pe prima dintre ele la doar sapte luni. Micuta fusese diagnosticata cu atrofi.

Scolile vor fi nchise vineri din cauza numarului mare de cazuri de gripa

Scolile vor fi inchise vineri din cauza numarului mare de cazuri de gripa. Decizia a fost luata de Ministerul Educatiei, la recomandarea Ministerului Sanatatii. Este vorba despre toate unitatile de invatamant preuniversitar din tara. Scolile vor fi inchise si joi, cand profesorii au zi libera 24 ianuarie). Decizia a fost luata dupa ce specialistii Institutului National de Sanatate Publica au declarat a doua saptamana cu caracter epidemic. in cazul in care va urma si a treia saptamana cu caracter epidemic, in Romania va fi declarata epidemie de gripa. Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a urcat miercuri la 34.

GRIPA a mai facut o VICTIMA! Numarul MORTILOR din cauza virusului ajunge la 31

40: inca doua persoane au murit din cauza gripei. Numarul celor ucisi de virus a ajuns la 31. Situatie tragica in domeniul imobiliar. in jurul Bucrestiului au aparut, ca ciupercile dupa ploaie, z.

Mii de galateni au ramas fara curent electric din cauza ploii nghetate

Mii de galateni au ramas fara curent electric, joi, dupa ce retelele care alimenteaza localitatile au cedat din cauza ploii inghetate. in judet, sase localitati nu au energie electrica, dar probleme au fost si in mai multe cartiere din municipiul Galati, relateaza Mediafax.

Cati oameni au murit de gripa in Romania pentru ca nu s-au vaccinat

Numarul deceselor provocate de gripa creste de la o zi la alta. De cand a inceput sezonul virozelor respiratoriinumarul romanilor care au murit din cauza gripei a ajuns la 29. Ultima victima a virusului gripal este un barbat de 62 de ani din Oradea, nevaccinat, cu boli cronice. Potrivit Directiei de Sanatate Publica Bihor, pe langa [] .

DIN CAUZA UNEI NOI LEGI A COPYRIGHT-ULUI: Google analizeaza renuntarea la serviciul de stiri in Europa

Google analizeaza renuntarea la serviciul News in Europa, din cauza unei noi legi referitoare la copyright negociata de statele Uniunii Europene, relateaza Reuters.

Descoperire socanta a cercetatorilor: Tiparii hiperactivi din cauza cocainei din raul Tamisa (VIDEO)

Viata acvatica din fluviul Tamisa este pusa in pericol din cauza cocainei. Aceasta este concluzia la care au ajuns mai multi cercetatori, dupa ce au analizat probe de apa colectate de langa Parlamentul Marii Br.

Traficul rutier, oprit pe Autostrada Bucuresti-Constanta din cauza poleiului

Traficul rutier pe Autostrada A2 Bucuresti-Constanta a fost oprit la kilometrul 10+500 Capitala), pana la 106 106 + 800 de metri Drajna Noua), din cauza poleiului, informeaza centrul Infotrafic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )