Libnet.ro
UNICEF

12:00

Diana Sosoaca, la miting in Piata Victoriei: O sa mori oricum. Acum depinde: mori demn sau mori prost

Antena3 Antena3,
Diana Sosoaca, la miting in Piata Victoriei: O sa mori oricum. Acum depinde: mori demn sau mori prost

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a fost prezenta joi seara, la un protest organizat in Piata Victoriei de Federatia Romaniei de Pretutindeni, denumit Miting-ul Libertatii. continuă pe Antena3

Diana Sosoaca, la Sinteza Zilei: Nu ma voi vaccina, sunt un om sanatos. Acest vaccin este un experiment. Atac si la Raed Arafat

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a vorbit la Antena 3 despre vaccinul anti-COVID, spunand ca nici ea, nici familia ei nu se vor vaccina, pentru ca serul aflat acum pe piata este pus sub experiment pana in 2023 si companiile producatoare nu isi asuma responsabilitatea in cazul aparitiei efectelor adverse.

Ce a spus Diana Sosoaca despre investirea lui Joe Biden ca presedinte. E senzational!

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca a avut o reactie incredibila dupa investirea in functie a presedintelui Statelor Unite, Joe Biden. La ce trebuie sa se astepte Romania de la SUA dupa parerea Dianei Sosoaca. Ce a spus Diana Sosoaca despre investirea lui Joe Biden ca presedinte Invitata la Antena 3, Diana Sosoaca a fost intrebata de .

Diana Sosoaca se teme pentru viata ei. Decizia socanta pe care a luat-o

Diana Sosoaca socheaza din nou majoritatea romanilor cu o cerere la care nimeni nu s-ar fi gandit. Ce doreste senatorul formatiunii AUR? Decizia surprinzatoare are legatura cu propria viata pentru care se teme. Diana Sosoaca, cerere socanta. Senatorul AUR se teme pentru viata ei Senatorul AUR a anuntat in cadrul unei interventii la Romania TV .

Diana Sosoaca, facuta de ras de medicul Alexandru Rafila. Ce gafa uriasa a facut senatoarea AUR

Diana Sosoaca a comis-o in direct, in fata tuturor romanilor. Senatoarea care s-a remarcat pe toata perioada pandemiei cu actiuni menite sa incalce regulile impuse de autoritati, ca preventie impotriva Covid-19, a fost pusa in fata unor termeni medicali pe care nu ii stapaneste. Medicul Alexandru Rafila nu a pierdut ocazia sa-i arate politicianului acest .

Diana Sosoaca rupe tacerea. De ce refuza, de fapt, sa faca vaccinul anti-Covid-19: Se moare in spitale

Senatoarea AUR a vorbit in cursul serii de luni despre vaccinul anti-Covid-19, afirmand care este pozitia sa in raport cu serul mult asteptat de toata omenirea. Aceasta a explicat ce decizia a luat cu privire la vaccinare, atat ea, cat si familia sa. in plus, Diana Sosoaca considera ca singura persoana care conduce tara pe .

Reactia senatoarei AUR Diana Sosoaca dupa ce l-a vazut pe Joe Biden depunand juramantul ca presedinte SUA

Diana Sosoaca a fost intrebata, joi, de Razvan Dumitrescu, la Antena 3, ce ar trebui sa astepte Romania de la SUA dupa investirea in functia de presedinte a lui Joe Biden.

Senatoarea AUR Diana Sosoaca, atacata dur de Cristian Tudor Popescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a atacat-o extrem de dur pe senatoarea AUR Diana Sosoaca. Acesta a comparat-o cu fostul lider PRM Corneliu Vadim Tudor.

Diana Sosoaca, la un pas sa paraseasca Romania pentru un job important

Intr-un interviu acordat jurnalistului Ion Cristoiu, senatoarea AUR Diana Sosoaca a dezvaluit detalii mai putin cunoscute despre viata personala. Avocata a vorbit despre originile sale, de familie, dar si despre faptul ca a fost la un pas sa paraseasca Romania pentru o perioada lunga de timp.

Senatoarea Diana Sosoaca vrea sa ceara permis de port-arma intrucat se simte amenintata

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a declarat la un post de televiziune ca vrea sa ceara permis de port-ar.

Diana Sosoaca vrea sa-si cumpere arma. Cum si-a dat seama senatoarea AUR ca are viata in pericol

Diana Sosoaca vrea sa obtina permis port-arma pentru a se apara, deoarece cred ca viata ii este pusa in pericol. Senatoarea AUR sustine ca in urma cu un an era urmarita pas cu pas de persoane necunoscute care o asteptau la locuinta sa si apoi mergeau cu ea peste tot.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )