Libnet.ro
UNICEF

14:15

Diana Sosoaca a pus-o la zid pe Clotilde Armand! Reactie transanta la adresa primarului Sectorului 1

Playtech Playtech,
Diana Sosoaca a pus-o la zid pe Clotilde Armand! Reactie transanta la adresa primarului Sectorului 1

Pe 3 februarie o decizie a primarului Sectorului 1 din Bucuresti, Clotilde Armand, avea sa devina un butoi cu pulbere. Fara nicio explicatie primarul avea sa opreasca finantarile de la bugetul local catre patru mari spitale din sector. Desi, ulterior, a incercat sadreaga busuiocul, se pare ca deja este reclamata la DNA de Diana Sosoaca. continuă pe Playtech

Clotilde Armand, reactie la atacul lansat de Gabriela Firea si Dan Tudorache

Clotilde Armand a reactionat, in urma cu putin timp, pe Facebook, cu un atac la adresa Gabrielei Firea si a lui Dan Tudorache. Primul n-a facut nimic in cei 4 ani de mandat iar al doilea s-a jucat cu diamantele pana l-au luat procurorii DNA la explicatii. Aici s-a ajuns, a scris primarul Sectorului 1.

Diana Sosoaca le cere procurorilor DNA sa o ancheteze pe Clotilde Armand: Eu nu pot sa o consider un cetatean roman

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a cerut interventia procurorilor DNA in scandalul spitalelor de la Sectorul 1, unde primarul Clotilde Armand a decis taierea finantarii a patru spitale din subordinea primariei pe care o conduce.

Monica Pop, reactie furibunda dupa ce Clotilde Armand a taiat finantarea pentru patru spitale din Bucuresti: Este o gafa extraordinara care urateste un primar

Vestea ca primarul sectorului 1 va taia finantarile a patru spitale extrem de importante din Bucuresti a socat o tara intreaga. Medicii sunt, de asemenea, revoltati si ii declara razboi tacit. Prin decizia sa, Clotilde Armand priveaza pacientii romanii de la Sanatate, in plina pandemie de Covid-19. Medicul oftalmolog, Monica Pop, direct afectata, i-a transmis .

Adevarul despre relatia dintre Diana Sosoaca si George Simion, liderul AUR. Cum s-au schimbat lucrurile intre ei

Care este adevarul despre relatia dintre senatorul Diana Sosoaca si liderul partidului AUR, George Simion. Ce a iesit la iveala dupa incendiul de la Matei Bals. Diana Sosoaca si George Simion, proteste separate Dupa incendiul de la Matei Bals, senatorul Diana Sosoaca si co-presedintele partidului AUR, George Simion, au ales sa apara separat, atat in .

Mihai Gadea a rabufnit! Reactia incredibila a directorului Antena 3, dupa ce Clotilde Armand a taiat finantarea a 4 mari spitale

Noul primar de la Sectorul 1 face ce face, si reuseste sa genereze noi scandaluri in primarie. Primul scandalcu fima de salubrizare a fost generat prin refuzul platilor de catre Clotilde Armand. Acum unul nou genereaza controverse, polemici si oprobiul societatii civile. Clotilde Armand declara razboi spitalelor din Sectorul 1 in urma cu doua zile, .

Andreea Esca, mai sincera ca niciodata. I-a dat o palma lui Dan Bittman, reactie transanta

Andreea Esca a avut o reactie transanta la adresa celor care au acuzat-o ca a mintit cand a sustinut ca este bolnava de Covid. Printre cei care o criticau s-a aflat si Dan Bittman. Ce i-a transmis prezentatoarea TV artistului? Ce i-a transmis Andreea Esca lui Dan Bittman Andreea Esca a venit cu un raspuns .

Clotilde Armand lasa spitalele din Bucuresti fara bani. Gabriela Firea: Patru spitale extrem de importante din Bucuresti sunt intr-un pericol major

Scandal imens in Romania dupa ce primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a decis sa taie investitiile pentru patru spitale din Bucuresti. in urma aflarii vestii, Gabriela Firea a facut acuzatii grave la adresa acesteia, dar si la adresa altor primari, sustinand ca scopul lor este acela de a distruge Capitala. Pacientii copii, in mare pericol .

CLOTILDE ARMAND: E dragoste mare intre consilierii PNL si Romprest

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, i-a acuzat, miercuri, pe consilierii PNL si ai PSD ca au deturnat sedinta de Consiliu Local dedicata cu prioritate spitalelor, scolilor si reformei in Politia locala si ca acestia, potrivit ei, au vrut sa se discute in schimb despre situatia companiei de salubrizare Romprest, transmite Agerpres.

CLOTILDE ARMAND: Sedinta de Consiliu local - proiect privind reorganizarea Politiei Locale

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat ca a convocat astazi o sedinta a Consiliului local, pe ordinea de zi regasindu-se proiecte privind reorganizarea Politiei Locale si parcarile publice de resedinta.

George Simion si Diana Sosoaca dau lovitura UDMR-ului. Ce se intampla acum la AUR

Dupa alegerile parlamentare de anul trecut, Alianta AUR a castigat un procent uimitor de 8%. Procentul a propulsat noul partid in cele doua camere ale Parlamentului Romaniei. Deja, in Senat, Diana Sosoaca are functia de sef al Comisiei Juridice. Acum informatiile spun ca alti doi membri AUR vor ocupa functii importante in comisiile de specialitate .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )