Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul despre relatia dintre Diana Sosoaca si George Simion, liderul AUR. Cum s-au schimbat lucrurile intre ei

Playtech Playtech,
Adevarul despre relatia dintre Diana Sosoaca si George Simion, liderul AUR. Cum s-au schimbat lucrurile intre ei

Care este adevarul despre relatia dintre senatorul Diana Sosoaca si liderul partidului AUR, George Simion. Ce a iesit la iveala dupa incendiul de la Matei Bals. Diana Sosoaca si George Simion, proteste separate Dupa incendiul de la Matei Bals, senatorul Diana Sosoaca si co-presedintele partidului AUR, George Simion, au ales sa apara separat, atat in . continuă pe Playtech

George Simion si Diana Sosoaca dau lovitura UDMR-ului. Ce se intampla acum la AUR

Dupa alegerile parlamentare de anul trecut, Alianta AUR a castigat un procent uimitor de 8%. Procentul a propulsat noul partid in cele doua camere ale Parlamentului Romaniei. Deja, in Senat, Diana Sosoaca are functia de sef al Comisiei Juridice. Acum informatiile spun ca alti doi membri AUR vor ocupa functii importante in comisiile de specialitate .

Ruptura in AUR? George Simion si Diana Sosoaca, vazuti tot mai des pe cai separate

Primele indicii ca George Simion si Diana Sosoaca aleg sa faca lucrurile separat s-au vazut dupa incendiul de la Spitalul Matei Bals. Cei doi au ales sa apara public separat, atat in interventiile televizate, cat si la proteste.

George Simion, umilinta totala pentru Traian Basescu: Cel care baga intrigi in AUR este acest turnator la Securitate

Tensiune mare pe scena politica, dupa ce George Simion, liderul partidului AUR i-a raspuns fostului presedinte, Traian Basescu, la un atac mai vechi in care ii trimitea pe acesta si pe Diana Sosoaca in galeriile de fotbal. Fara a avea prea multe retineri, George Simion l-a jignit in termeni duri, numindu-l turnator la Securitate, dar .

Diana Sosoaca, scandal monstru la Sf. Pantelimon. Ce a putut sa faca in interiorul spitalulului este uluitor

Diana Sosoaca, senator AUR, spectacol cu retetitie in fata Spitalului Sfantul Pantelimon din Bucuresti, in urma incidentului petrecut seara trecuta cand mai multi pacienti au fost evacuati din unitatea medicala din cauza fumului degajat de un neon spart. Avocata a facut scandal si la poarta Spitalului Matei Bals. Scandal la Sfantul Pantelimon. Diana Sosoaca a .

Victor Ciutacu a umilit-o din nou pe Diana Sosoaca. Nu a stat la discutii cu senatoarea de la AUR

Desi prezenta pe micul ecran, aproape constant, Diana Sosoaca pare-se ca si-a cam inchis singura usile in nas. Dupa ce a fostfortata sa plece din platoul Sinteza Zilei, un nou episod a avut loc, zilele acestea. Desi, nu este la prima situatie de acest fel, de data asta Victor Ciutacu a recurs la masuri extreme.

Diana Sosoaca sfideaza autoritatile si instiga romanii la proteste violente: Poporul roman trebuie sa iasa in strada!

Diana Sosoaca nu isi gaseste linistea pana cand nu va crea un adevarat razboi intre popor si autoritati. in urma incendiului de la Matei Bals, senatoarea AUR promite ca va face dreptate, cerandu-le cetatinilor sa iasa in strada pentru a lupta impotriva tradatorilor. Proteste impotriva lui Raed Arafat si a reprezentantilor din Sanatate Vineri dimineata, .

George Simion, lovitura dura pentru Klaus Iohannis. Ce plan de razbunare ii pregateste: De asta am aparut noi AUR, de asta suntem aici

Liderul partidului AUR, George Simion, a vorbit marti despre planurile de atac pe care le are impotriva coalitiei de guvernare PNL-USR-PLUS-UDMR, cat si impotriva sefului statului. Presedintele tarii, amenintat de partidul AUR George Simion ameninta ca nu se lasa pana nu va inlatura rivalii politici, folosindu-se de proteste pasnice, motiuni de cenzura si alte actiuni .

Ce a facut George Simion de la AUR la intalnirea cu Vlad Voiculescu: Sunt socat

In urma cu doua zile a fost protest spontan in strada cu AUR. Gruparea politica cerea demisia ministrului Vlad Voiculescu, ca urmare a tragediei de la Institutul Matei Bals. George Simion, liderul partidului, s-a intalnit ulterior cu oficialul. Cei doi au discutat despre conditiile precare din sistemul de sanatate si despre cei culpabili pentru drama .

Adrian Nastase o desfiinteaza pe Diana Sosoaca. Ce l-a uluit pe fostul premier: Va face asta

Adrian Nastase l-a atacat pe presedintele Klaus Iohannis, printr-un articol postat pe blogul sau. Fostul premier a aratat ca parlamentul in actuala configuratie s-ar putea sa nu fie cel pe care si l-a dorit seful statului. Adrian Nastase, mesaj pe blog Fostul prim ministru, Adrian Nastase sustine ca Iohannis si-ar dori sa aiba parlamentul sau, .

George Simion, atac nemilos la adresa presedintelui Romaniei: Cati mai trebuie sa moara? Domnul Iohannis s-a dus la schi, noi vrem sa facem ceva

George Simion, liderul AUR, a vorbit duminica seara despre neregulile care au loc in sistemul medical romanesc. Acesta acuza autoritatile competente pentru lipsa de implicare si profesionalism, sugerand ca banii platiti de cetateni sunt folositi in avantajul marilor companii farmaceutice. Ce le transmite George Simion colegilor din Guvern si Sanatate Vizibil revoltat de tragedia petrecuta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )