Libnet.ro
UNICEF

19:15

Diana Sosoaca s-a dus la Spitalul Matei Bals sa ceara explicatii pentru incendiu si cheama romanii in strada: Este obligatoriu sa existe cel putin o demisie

Antena3 Antena3,
Diana Sosoaca s-a dus la Spitalul Matei Bals sa ceara explicatii pentru incendiu si cheama romanii in strada: Este obligatoriu sa existe cel putin o demisie

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a facut scandal, vineri, in fata Institutului Matei Bals si a cerut explicatii pentru incendiu. Mai mult, a vrut sa intre in spital dar Jandarmii nu i-au permis acest lucru. Aceasta i-a chemat pe Parlamentari la fata locului iar romanilor le transmite sa iasa in strada sa protesteze. continuă pe Antena3

Diana Sosoaca (AUR), la Spitalul Matei Bals: E obligatoriu sa existe cel putin o demisie si cea principala e a lui Raed Arafat, care e mai ocupat sa saboteze poporul roman decat sa isi faca treaba (VIDEO)

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a solicitat oficial, vineri, inlaturarea din functie a secretarului de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, in urma incendiului izbucnit astazi.

Mesajul Patriarhului Daniel, in urma tragediei de la Spitalul Matei Bals

Patriarhul Daniel a reactionat in urma tragediei de la Spitalul Matei Bals din Bucuresti. Am aflat cu durere despre tragedia provocata de incendiul din spitalul Matei Bals din Bucuresti, in.

Klaus Iohannis a ajuns la spitalul Matei Bals, la ora 13.00 Premierul Florin Citu a convocat sedinta de urgenta la Guvern

UPDATE, 29 ianuarie, ora 13. 20: Presedintele Romaniei a sosit la Spitalul Matei Bals, unde a sustinut si o declaratie de presa prin care le-a transmis condoleante familiilor afectate. Totodata, Klaus Iohannis a.

Filmul tragediei de vineri dimineata, relatat de un martor. Florin Tudosa e internat de 18 zile la Spitalul Matei Bals, intr-un pavilion alaturat celui in care a izbucnit incendiul (VIDEO)

Florin Tudosa, un pacient internat in sectia Covid de la Spitalul Matei Bals intr-un pavilion aflat in imediata vecinatate a celui in care a izbucnit incendiulvineri dimineata, a povestit filmul.

Primele secunde de teroare ale incendiului de la Spitalul Matei Bals. Imagini dramatice (VIDEO)

Au aparut primele imagini de la incendiul izbucnitla ora 5 dimineata, vineri, la Spitalul Matei Bals din Bucuresti. in imaginile surprinse pe camera se poate observa cum fumul dens iese de pe geamul.

Cel de-al 5-lea deces de la Spitalul Matei Bals a fost raportat la aproape 6 ore de la apelul 112. Incendiul a izbucnit la ora 5 dimineata. Cum arata cronologia evenimentelor

5 decese au fost confirmate pana acum, in urma incendiului de la Spitalul Matei Bals din Bucuresti. Incendiul a izbucnit la ora 5 dimineata, iar primul echipaj IGSU s-a prezentat la fata locului in 10 minute.

Ce a patit Catalin Apostolescu, medicul-erou de la incendiul din Spitalul Matei Bals

Dr. Catalin Apostolescu a reusit sa intervina pentru a salva pacientii, in timpul incendiului de la Spitalul Matei Bals din Bucuresti. A spart un geam si si-a riscat viata. Parlamentarul Laura Vicol.

Vicepremierul USR Dan Barna, dupa incendiul de la Spitalul Matei Bals: Pare ca reusim sa invatam de la o tragedie la alta

Dan Barna surprinde dupa incendiul de la Spitalul Matei Bals din Bucuresti. Vicepremierul USR a declarat ca autoritatile par sa reuseasca sa invete de la o tragedie la alta. in primul rand,.

UPDATE Lucian Bode confirma inca o victima a incendiului de la spitalul Matei Bals, pana acum bilantul fiind de cinci persoane decedate. Ultima victima a fost gasita carbonizata intr-o baie

Inca un pacienta murit in urma incendiului izbucnit, vineri dimineata, la spitalul Matei Bals din Bucuresti, informeaza surse citate de B1 TV. UPDATE: ora 11:50Ministrul de Interne, Lucian.

Vlad Voiculescu: Spitalul Matei Bals avea probleme cu caldura, insa nu am informatii ca in cladire ar fi existat alte surse de incalzire

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii a declarat, vineri, pentru Digi24, ca nu are informatii despre surse de incalzire impovizate care sa fi existat in Spitalul Matei Bals din Capitala. Nu am.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )